Utilitare ușoare

Noul Crafter Minibus cu acces pentru persoane cu dizabilități prezentat în cadrul Commercial Vehicle Show 2019

În cadrul The Commercial Vehicle Show 2019, Volkswagen a expus o versiune specială a noului Crafter Minibus.

Această variantă a fost dezvoltată cu ajutorul celor de la Taxi Bus Conversions din Irlanda de Nord și se adresează și pasagerilor cu dizabilități.

Noul Crafter Minibus cu acces pentru persoane cu dizabilități prezentat în cadrul Commercial Vehicle Show 2019

Noul Crafter Minibus poate găzdui până la 16 pasageri și dispune și de un loc special pentru persoanele cu deficiențe locomotorii. Accesul acestora din urmă se face fie cu ajutorul unei trepte speciale, fie cu ajutorul unei rampe hidraulice.

Întrucât poziția scaunelor de la interior poate fi reglată în doar câteva minute, minibus-ul este capabil să găzduiască simultan până la șase persoane în scaune cu rotile.

„Această conversie satisface o cerință a clienților pentru un microbuz spațios, cu posibilitatea de a adapta configurația scaunelor pentru transportul persoanelor cu deficiențe locomotorii. Așteptăm ca această versiune să trezească un interes deosebite în cadrul The Commercial Vehicle Show 2019 și intenționăm să plasăm produsul în programul nostru Engineered To Go, astfel încât clienții să poată comanda în cel mai eficient mond din punct de vedere al costurilor”, a declarat unul dintre reprezentanții Volkswagen Vehicule Comerciale.

VEZI ȘI: Franța pregătește suprataxarea camioanelor din afara țării

Această variantă specială a lui Crafer va fi disponibilă exclusiv prin programul Engineered To Go. Programul a fost implementat de nemți și se adresează clienților care își doresc vehicule croite special după nevoile lor.

Totodată, prețul cerut de nemți pentru conversiile realizate doar cu ajutorul firmelor specializate este ceva mai mic comparativ cu cel al privaților.

 

Din aceeași categorie...

Back to top button