CamioaneTop News

Noul DAF CF fotografiat în curtea fabricii din Eindhoven

Prins în prezent cu pornirea liniei de producție pentru noile XF, XG și XG+, DAF nu se oprește aici cu actualizarea gamei sale de camioane, iar următorul model pe listă este noul CF.

Producătorul din Eindhoven produce noua gamă de camioane conform unui sistem modular, asemănător cu cel utilizat de Scania pe seriile P, G, R și S, respectiv Volvo Trucks odată cu lansarea noului Volvo FM. Aceasta înseamnă că multe componente și piese sunt utilizate pe toate variantele de cabină pentru a economisi costuri.

Noul DAF CF fotografiat în curtea fabricii din Eindhoven

Deși modelul fotografiat în curtea fabricii din Eindhoven are cabină de zi cu plafon coborât, cu siguranță noul DAF CF va avea și versiuni de cabină mai lungi și mai înalte, respectiv configurații de 2, 3 sau 4 axe. Camionul pare să fie vopsit în culoarea transportatorului de containere Van Happen, care în prezent are în teste și noul XF.

Oficial nu există informații despre data lansării pe piață, însă prototipul fotografiat în curtea fabricii din Eindhoven pare a fi o versiune aproape de cea finală. Astfel, noul DAF CF ar putea să-și facă debutul pe piață în cadrul IAA 2022, organizat în perioada 20-25 septembrie la Hanovra.

VEZI ȘI: Totul despre camionul electric Mercedes eActros

Disponibil pe piață în versiune cap tractor și autoșasiu cu 2, 3 sau 4 axe, DAF CF este un camion polivalent, potrivit atât pentru transport național și internațional de mărfuri, cât și pentru construcții, distribuție sau servicii municipale, precum colectarea deșeurillor.

Foto via Truckstar

Din aceeași categorie...

Back to top button