Camioane

Așa ar putea arăta noul DAF XF (schiță)

Un designer polonez specializat în industria automotive a desenat, pe baza pozelor cu noul DAF XF camuflat, o schiță ce poate fi foarte aproape de versiunea reală.

DAF se pregătește să lanseze o nouă generație XF, camionul fiind în ultimele faze de dezvoltare. Recent, olandezii au renunțat la camuflajul cu panouri negre, formele finale fiind mai ușor de deslușit.

Așa ar putea arăta noul DAF XF (schiță)

De atunci, pe internet au apărut imagini cu diverse prototipuri surprinse pe șosele, în special în jurul fabricii DAF din Eindhoven. De asemenea, numeroși fani ai mărcii și ai camioanelor în general au înaintat propuneri despre cum ar putea arăta versiunea finală, dar aceasta este probabil cea mai realistă.

VEZI ȘI: Cum arată interiorul viitorului model DAF XF

Această schiță a fost realizată de designerul polonez Wojciech Karolczak, pe baza imaginilor cu noul DAF XF cu folie de camuflaj. Cât de mult se apropie aceasta de realitate vom ști cu siguranță abia în toamnă, dar sigur este cea mai reușită interpretare de până acum.

Potrivit informațiilor neoficiale, noul DAF XF va fi disponibil cu 4 cabine de dormit. Vor fi două versiuni de înălțime (cu plafon normal și înalt), care pot fi combinate cu două lungimi ale cabinei (cu spațiu de dormit standard și extins).

Schița lui Wojciech Karolczak are la baza modelul cu plafon normal și dormitor standard, deci cabina cea mai accesibilă. Care arată deja impresionant.

noul DAF XF camuflaj

Din aceeași categorie...

Back to top button