Camioane

Noul DAF XF va fi prezentat pe 9 iunie

DAF a anunțat astăzi că noul DAF XF va fi prezentat oficial în data de 9 iunie. Producătorul olandez a confirmat cu această ocazie și alte informații despre noua generație de camioane.

DAF continuă serie dezvăluirilor de pe site-ul care anunță lansarea noii generații de camioane. Mesajul de lansare a fost actualizat din nou, devenind acum ”Start the future of safety”. De asemenea, scurtul clip video integrat prezintă acum multe detalii despre sistemul de camere video și monitoarele din interiorul cabinei.

Noul DAF XF va fi prezentat pe 9 iunie

”Cu noua sa generație de camioane, DAF duce siguranța la următorul nivel. Un exemplu este vizibilitatea directă fără precedent. Și asta nu e tot”, se arată în scurtul mesaj postat pe startthefuture.daf.com. Site-ul a postat și un cronometru care măsoară timpul până la lansarea oficială: noul DAF XF va fi prezentat pe 9 iunie, ora 15:00.

VEZI ȘI: Cum arată interiorul viitorului model DAF XF

În timpul testelor cu diverși clienți, prototipurile DAF au fost suprinse atât în versiuni cu oglinzi clasice, cât și cu un sistem de camere video. Informațiile neoficiale spun că sistemul de camere va fi opțional. Se pare că DAF va merge un pas mai departe decât Mercedes, primul producător care a introdus un astfel de sistem, urmând a înlocui și oglinzile de colț cu camere video.

DAF a mai confirmat deja că va profita de noile regulamente UE privind dimensiunile camioanelor. Astfel, noua cabină va fi mai lungă cu până la 35 cm, pentru o aerodinamică mai bună și un plus de confort pentru șoferi.

Noul DAF XF va fi prezentat pe 9 iunie

Noul DAF XF va fi prezentat pe 9 iunie

Din aceeași categorie...

Back to top button