ȘtiriUtilitare ușoare

Noul Fiat Doblo Cargo desemnat „Light Van of the Year 2016”

Noul Fiat Doblo Cargo a fost desemnat „Light Van of the Year 2016” în cadrul premiilor publicației britanice What Van?, un reper pentru cumpărătorii și vânzătorii de vehicule comerciale ușoare din Marea Britanie.

La ceremonia de premiere care a avut loc la Londra, juriul What Van? – format din experți cu zeci de ani de experiență în industrie – a fost impresionat de noul Fiat Doblo Cargo lansat pe piață la începutul lui 2015 de Fiat Professional, acesta subliniind atributele sale de lider în clasă, cum ar fi dinamica, confortul, cea mai mare capacitate de încărcare din segment respectiv robustețea și gama largă de versiuni.

A patra generație a lui Fiat Doblo Cargo, a câștigat pentru a patra oară premiu What Van?, confirmând astfel toate calitățile modelelor predecesoare, produse în peste 1.4 milioane de unități de la debutul pe piață al modelului, în 2000.

Noul Fiat Doblo Cargo desemnat "Light Van of the Year 2016"

Noul Fiat Doblo Cargo are un design exterior proaspăt, precum și o serie de îmbunătățiri tehnice și funcționale care asigură niveluri superioare de performanță (răspunsul cuplului a fost îmbunătățit cu până la 40% la mersul în oraș), manevrabilitate excelentă și confort ridicat, grație suspensie independente bi-link pe puntea spate.

VEZI ȘI: Fiat Ducato este „Best Motorhome Base Vehicle 2016”

Cu o sarcină utilă de până la o tonă și un volum de încărcare de până la 5.4 metri cubi, noul Fiat Doblo Cargo are o capacitate de transport impresionantă, atât în termeni de greutate și dimensiuni, ceea ce îl face ideal pentru uzul comercial. Gama de propulsoare disponibilă oferă costuri de operare și emisii reduse. Noul Doblo este disponibil într-o gamă largă de versiuni, de la panel van la vehicule speciale, inclusiv versiunile care au fost convertite pentru utilizări specifice. Pe scurt, noul Doblo este o alegere smart pentru orice tip de companie care caută să-și extindă sau să-și modificări flota.

VEZI ȘI: Mai multe despre gama Fiat Professional

În funcție de piață, noul Fiat Doblo Cargo este disponibil în patru versiuni de caroserie: Cargo, Combi, WorkUp și Load platform, două variante de înălțimi și două dimensiuni de ampatament. Gama de motoare cuprinde trei propulsoare diesel și șase variante de putere, 1.3 MultiJet II (75 și 90 CP), 1.6 MultiJet II (100 și 105 CP), 1.6 MultiJet II (90 CP) cu cutie de viteze robotizată și un 2.0 MultiJet II (135 CP) respectiv un motor pe benzină în trei versiuni de putere 1.4 TurboJet (95 CP și 120 CP), 1.4 TurboJet (120 CP) petrol/metan. Mai mult, gama a fost extinsă cu versiunea „EcoJet” a motoarelor 1.3 MultiJet II de 90 CP și 1.6 MultiJet II de 105 CP, ce generează o reduce de consum și costuri cu până la 15%.

Vândut în peste 80 de țari, inclusiv în America de Nord sub numele de RAM Promaster City, noul Fiat Doblo Cargo este produs în uzina Tofaș din Turcia, una din cele mai mare facilități de producție din segmentul automotive, care recent a primit World Class Manufacturing Gold Medal.

În România, gama Fiat Professional este disponibilă prin rețeaua importatorului oficial Autoitalia, iar prețul pentru noul Fiat Doblo Cargo pleacă de la 12.823 euro fără TVA.

Descarcă revista online infoTrucker – https://www.infotrucker.ro/wp-content/uploads/2015/10/infotrucker_octombrie2015.pdf sau intră pe ISSUU

Urmărește #infotrucker pe Facebook, Instagram, Twitter, YouTube

 

 

Din aceeași categorie...

Back to top button