Utilitare ușoare

Noul Fiat Doblo poate fi comandat: diesel nou și versiune Trekking

Modelul vine cu motoare diesel Euro 6D-Final și o versiune cu aspect off-road.

Fiat a lansat comenzile pentru noul Fiat Doblo 2022. Principalele noutăți sunt motorul diesel 1.6 MultiJet2 (în versiuni de 90, 105 și 120 CP) și versiunea Trekking.

Mai merită menționat noul ecran de 7 inchi al sistemului multimedia, compatibil cu Apple CarPlay și Android Auto. Toate acestea cresc atractivitatea modelului renumit pentru manevrabilitate, capacitatea de încărcare (până la 1 tonă) și volumul spațiului de marfă (până la 5,4 mc). Confortul este și el superior: noul Fiat Doblo este singurul model din segment cu suspensie spate independentă și bară anti-ruliu.

Noul Fiat Doblo poate fi comandat: diesel nou și versiune Trekking

Noile motoare diesel 1.6 MultiJet2 respectă standardul de emisii Euro 6D-Final. Noul Doblo vine cu un sistem avansat Start&Stop, anvelope cu rezistență la rulare mică, ulei de motor cu vâscozitate redusă, pompă de ulei cu debit variabil și pachet aerodinamic.

În premieră, gama Doblo oferă și un model Trekking, disponibil pentru versiunile Cargo, Cargo Maxi și transportoarele de persoane cu 5 scaune de tip N1. Versiunile Trekking vin cu suspensie înălțată și sistemul de control Traction+, protecții laterale, față și spate și bare pe plafon.

VEZI ȘI: Fiat lansează E-Ducato, prima sa utilitară electrică

De asemenea, modelele Trekking dispun de senzori de parcare, cameră pentru mers cu spatele, aer condiționat, noul ecran de 7 inchi al sistemului multimedia cu radio DAB și tapițerie specială.

Fiat a actualizat și vanul compact Fiorino cu noi motoare diesel 1.3 MultiJet2 Euro 6D-Final, în versiuni de 80 și 95 CP, cu consum și emisii reduse. Modelul ideal pentru traficul urban are un volum al spațiului de marfă de până la 2,8 mc și o sarcină utilă de până la 610 kg. Noul Fiorino este disponibil în două configurații (Cargo și Combi) și trei niveluri de echipare (Base, SX și Adventure).

Noul Fiat Doblo poate fi comandat

Din aceeași categorie...

Back to top button