Noul Fiat Ducato vine cu noi motorizări și transmisie automată cu nouă trepte

Noul Fiat Ducato vine cu noi motorizări și transmisie automată cu nouă trepte
Începând cu această vară, noul Fiat Ducato vine cu motor Euro 6 D, tehnologii eco și o transmisie automată cu nouă trepte. De asemenea, italienii au pregătit un sistem nou de infotainment.

Sub capota, noul Fiat Ducato vine echipat cu un singur motor diesel de 2.3 litri, disponibil în mai multe versiuni de putere. Varianta de bază produce 120 de cai putere la 2.750 rpm și un cuplu de 320 Nm începând cu 1.400 rpm. Acesta va putea fi cuplat la o cutie manuală cu șase trepte.

Noul Fiat Ducato vine cu noi motorizări și transmisie automată cu nouă trepte

Cea de-a doua versiune va oferi 140 de cai putere la 3.500 rpm și 350 Nm începând tot cu 1.400 rpm. Conform oficialilor italieni, această motorizare va fi disponibilă atât cu o transmisie manuală, cât și cu noua cutie automată cu nouă trepte.

A treia versiune pregătită de italieni dezvoltă 160 de cai putere și 400 Nm, în timp ce vârful de gamă promite 180 de cai putere. Pentru versiunile cu transmisie manuală, motorul oferă 400 Nm, în timp ce în versiunile echipate cu transmisie automată, unitatea oferă 450 Nm.

În continuare, Fiat oferă și varianta Natural Power echipată cu motorul de 3.0 litri care dezvoltă 136 de cai putere și 350 Nm.

VEZI ȘI: Kögel Trucker Trailer prezentată în cadrul transport logistic 2019

Pachetul ECO pregătit de italieni include un sistem start-stop, un alternator inteligent și o pompă de combustibile controlată electronic.

În ceea ce privește gama de sisteme de siguranță, italienii vin cu următoarele sisteme: Blind spot assist, Rear Cross Path detection, Full brake control, Lane departure warning system, Traffic sign recognition, High beam recognition, Rain and dusk sensor și Tyre pressure monitoring system.

Noul sistem de infotainment comunică cu pasagerii prin intermediul unui ecran tactil de 7 inch semnat de Mopar și include și conectivitate Apple CarPlay și Android Auto.

Follow #infotrucker

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.