Noul Ford F-Max oferă suport logistic echipei M-Sport în Campionatul Mondial de Raliuri din 2019

Noul Ford F-Max oferă suport logistic echipei M-Sport în Campionatul Mondial de Raliuri din 2019
Noul Ford F-Max oferă suport logistic echipei de raliuri M-Sport Ford, care va participa la toate cele 14 etape cu cel puțin două echipaje.

M-Sport Ford, echipa care s-a impus în Campionatul Mondial de Raliuri în 2017, a anunțat participarea și în sezonul 2019 din WRC.

Noul Ford F-Max oferă suport logistic echipei M-Sport în Campionatul Mondial de Raliuri din 2019

Campionatul Mondial de Raliuri (WRC) a debutat în 24 ianuarie cu etapa din Monte Carlo, iar în urmă cu două săptămâni, fanii motorsportului s-au putut delecta cu Raliul Suediei, singura etapă din campionat care se desfășoară pe o suprafață acoperită cu gheață și zăpadă.

Pentru a putea ajunge la aceste evenimente, inginerii, mecanicii și specialiștii din cadrul echipei M-Sport mizează pe serviciile noului Ford F-Max, camion lansat de Ford Otosan în toamna anului trecut la IAA.

„În calitate de producător internațional, investim și susținem motorsportul. Ca urmare a acestui fapt suntem mândri să susținem M-Sport, o echipă care a avut un cânt important de spus în sportul cu motor încă de acum 21 de ani”, a declarat un oficial Ford Trucks.

VEZI ȘI: Ford a demarat o anchetă internă cu privire la posibile probleme la calcularea consumului și a emisiilor

Anul acesta, Campionatul Mondial de Raliuri va cuprinde 14 etape, iar echipa M-Sport va înscrie, cel puțin două echipaje în fiecare raliu. Echipa M-Sport este alcătuită din Elfyn Evans și Teemu Suninen.

Următoarea etapă a Campionatului Mondial de Raliuri este programată pentru 7 martie și se va desfășura în Mexic. Calendarul următoarelor etape din WRC: Raliul Corsicii (28 martie), Raliul Argentinei (25 aprilie), Raliul Chile (9 mai), Raliul Portugaliei (30 mai), Raliul Italiei (13 iunie), Raliul Finalandei (1 august), Raliul Germaniei (22 august), Raliul Turciei (12 septembrie), Raliul Marii Britanii (3 septembrie), Raliul Spaniei (24 septembrie), Raliul Australiei (14 noiembrie).

Follow #infotrucker