Utilitare ușoare

Noul Ford Transit Courier de la 15.550 de euro fără TVA

Ford România a anunțat prețurile de lansare pentru noile modele Transit Courier și Tourneo Courier, ce vor fi produse în fabrica Ford Otosan de la Craiova.

Ambele modele au fost complet reproiectate, pentru a crește gradul de productivitate și spațiul interior și integrează soluții inteligente pentru depozitare, acces, conectivitate și asistență activă.

Noul Ford Transit Courier de la 15.550 de euro fără TVA

Transit Courier a fost proiectat în jurul unei suprafețe de marfă mai mari și mai ușor configurabilă, care oferă cu 25% mai mult volum de încărcare față de modelul anterior, inclusiv sarcină utilă crescută și posibilitatea de a transporta doi europaleți.

Prețurile de lansare pentru Ford Transit Courier și Tourneo Courier

”Transit Courier reprezintă un nou început pentru Ford în segment. Am încredere că piața va aprecia dimensiunile interioare care au crescut semnificativ, dar și echiparea generoasă pe care o propunem încă de la versiunea de bază”, a declarat Roxana Capătă, Managing Director Ford Romania Services.

Prețurile de lansare pentru Ford Transit Courier și Tourneo Courier

Transit Courier poate fi comandat în două versiuni de motorizare, 1.0 EcoBoost (100 CP / 125 CP) sau 1.5 EcoBlue (100 CP), ambele cuplate la o cutie de viteze manuală cu 6 trepte. Opțional, clienții pot opta pentru o cutie de viteze automată cu 7 trepte, disponibilă pentru unitatea pe benzină de 125 CP. Tourneo Courier este oferit într-o singură versiune de motorizare, pe benzină – 1.0 EcoBoost de 125 CP, disponibil atât cu transmisie manuală cu 6 trepte, cât și cu transmisie automată cu 7 trepte.

Transit Courier și Tourneo Courier beneficiază de un pachet bogat de echipamente standard: aer condiționat manual, sistem multimedia SYNC4 cu ecran de 8 inchi și conectivitate Apple CarPlay și Android Auto fără fir, pachet de asistență Co-Pilot 360 (asistență pre-coliziune, asistență inteligentă pentru viteză, sistem păstrare a benzii, recunoașterea semnelor de circulație, senzori parcare spate) și faruri cu fază lungă automată și lumini de zi.

De la 15.500 de euro fără TVA

Transit Courier, în echiparea Trend, cu motorul 1.0 EcoBoost de 100 CP și transmisie manuală cu 6 trepte, are un preț special de lansare în România, de 15.550 de euro fără TVA. Persoanele juridice care doresc finanțare pot face achiziția prin Ford Leasing, un produs de leasing financiar cu marjă 0% plus Euribor și avans de la 20%, oferit de UniCredit Leasing, în termeni și condiții comunicați ulterior de către Ford și UniCredit. Garanția extinsă complexă de 2+2 ani, în limita a 150.000 km, este inclusă pentru orice versiune comandată.

Tourneo Courier Trend cu motorizarea 1.0 EcoBoost de 125 CP și cutie de viteze manuală cu 6 trepte are un preț special de lansare de 18.100 de euro fără TVA. Persoanele juridice care doresc finanțare pot face achiziția prin Ford Leasing, un produs de leasing financiar cu marjă 0% plus Euribor și avans de la 20%, oferit de UniCredit Leasing, în termeni și condiții comunicați ulterior de către Ford și UniCredit. Garanția extinsă complexă de 2+2 ani, în limita a 150.000 km, este inclusă pentru orice versiune comandată.

VEZI ȘI: Ford F-ax va avea din acest an o nouă transmisie, produsă de Ford Otosan

Configuratorul este deja online pentru Transit Courier, cât și pentru Tourneo Courier. De asemenea, pot fi accesate și paginile de produs pentru cele două modele – Transit Courier și Tourneo Courier.

Transit Courier și Tourneo Courier se vor fabrica în uzina Ford Otosan de la Craiova. Comenzile sunt deja deschise, iar primele livrări sunt programate pentru finalul acestui an. Versiunile electrice, E-Transit Courier și E-Tourneo Courier, vor intra în producție ulterior, în 2024.

Din aceeași categorie...

Back to top button