Auto

Noul Hyundai i30 Fastback disponibil în România de la 17.785 euro (TVA inclus)

Noul Hyundai i30 Fastback este disponibil în România prin intermediul rețelei de distribuitori Hyundai Auto România începând de la 17.785 euro (TVA inclus).

Odată cu lansarea modelului i30 Fastback, Hyundai devine primul producator auto de volum care pătrunde în segmentul compact cu o caroserie coupe în 5 uși.

Noul Hyundai i30 Fastback disponibil în România de la 17.785 euro (TVA inclus)

Hyundai i30 Fastback vine cu o serie de diferențe față de celelalte versiuni de caroserie din gamă. Silueta integrează proporțiile dinamice specifice modelelor coupe sportive.

Linia elegantă a plafonului (coborat cu 25 mm în comparație cu modelul i30 în cinci uși normal), capota alungită și caroseria robustă, contribuie la îmbunătățirea performanțelor aerodinamice. În plus, șasiul a fost coborat cu 5 mm față de varianta în 5 uși, iar rigiditatea suspensiei a crescut cu 15%.

Noul model este disponibil în două variante de motorizare turbo pe benzina – 1.4 T-GDi de 140 CP respectiv 1.0 T-Gdi cu trei cilindri de 120 CP.

Clienții pot opta pentru o transmisie manuală cu 6 rapoarte sau una automată în 7 trepte cu dublu ambreiaj.

Hyundai i30 Fastback întrunește cele mai recente tehnologii de siguranță. Printre sistemele de siguranță activă amintim de sistemul autonom de frânare de urgență (AEB), sistemul de avertizare a conducătorului auto (DAA), sistemul de asistență pentru faza lungă (HBA), sistemul de asistență la menținerea benzii de rulare (LKAS), pilotul automat inteligent (ASCC), sistemul de monitorizare a unghiului mort (BSD), sistemul de avertizare la deplasarea în marșarier (RCTA), precum și funcția de informare asupra vitezei limită (SLIF).

Prețurile pentru modelul i30 Fastback pornesc de la 17.785 euro (TVA inclus) în varianta de motorizare 1.0 litru benzina, transmisie manuală și nivel de echipare Highway.

În luna decembrie, cei interesați pot achiziționa acest model cu un discount de 1.500 euro (TVA inclus).

Din aceeași categorie...

Back to top button