AutoȘtiri

Noul Hyundai Tucson a primit cinci stele la Euro NCAP

Noul Hyundai Tucson a primit calificativul maxim de cinci stele din partea Euro NCAP – organizaţie europeană independentă care evaluează nivelul de siguranţă oferit de autovehicule.

Cele cinci stele oferite de Euro NCAP plasează modelul în topul celor mai sigure şi echipate autovehicule din segmentul din care face parte. Sistemul de asistenţa la menţinerea benzii de rulare şi funcţia de detectare a vitezei limită legale au contribuit la obţinerea acestui rezultat.

Punctajul de cinci stele oferit de Euro NCAP este o dovadă în plus a calităţii şi siguranţei regăsite în noile modele Hyundai. Gradul ridicat de siguranţă al noului Hyundai Tucson, echiparea înaltă şi design-ul atractiv formează un pachet complet pentru clienţii Hyundai, a declarat Thomas Schmid, Chief Operating Officer al Hyundai Motor Europe.

Noul Hyundai Tucson a primit cinci stele la Euro NCAP

Noul Hyundai Tucson dispune de o serie de sisteme de siguranţă menite să contribuie la evitarea şi minimizarea accidentelor. Printre acestea se numără şi funcţia de frânare autonomă de urgenţă, care asistă conducătorul auto în cazul unui potenţial pericol. În plus, sistemul de monitorizare al unghiului mort, sistemul de avertizare pentru traficul din spate şi sistemul de management al stabilităţii autovehiculului completează pachetul de siguranţă oferit de noul model.

Pentru mai multă siguranţă, noul Tucson este echipat cu sistem de capotă activă, care pemite ridicarea automată a capotei în cazul impactului cu un pieton, extinzând zona de deformare pentru a preveni sau pentru a reduce accidentarea, în special în zona capului. Structura caroseriei are în componentă cu 30 % mai mult oţel de înaltă rezistenţă, sporind astfel rigiditatea torsională.

Din aceeași categorie...

Back to top button