IAAȘtiri

Iveco Daily este „International Van Of The Year 2015”

Așa cum am anticipat încă de la lansarea celei de-a treia generații Iveco Daily, utilitara produsă de italieni a fost încoronată în cadrul celei de-a 65-a ediții IAA Hanovra „Regina Comercialelor Ușoare” – International Van Of The Year 2015.

Juriul format din 23 de jurnaliști de specialitate au argumentat votul dat lui Iveco Daily prin faptul că „a venit cu cea mai mare contribuție la standardele de eficiență și durabilitatea în transportului rutier de mărfuri în ceea ce privește mediul și siguranța oamenilor„.

Noul Iveco Daily a câștigat #IVOY2015 în cel mai aglomerat an pentru vehiculele comerciale ușoare în fața unor competitori precum Mercedes-Benz; Ford, Renault, Opel sau Fiat. Cea de-a treia generație a lui Daily a avut un avans de 17 puncte față de ocupantul locului doi.

Iveco Daily este „International Van Of The Year 2015”

Jarlath Sweeney i-a inmânat trofeul International Van Of The Year 2015 lui Pierre Lachute, Președintele Iveco care a declarat: Suntem încantați că noul Daily a fost distins cu prestigiosul premiu International Van Of The Year 2015. Noul Daily este un important pas înainte în imbunătățirea comfortului, manevrabilității, productivității și sustenabilității. Doresc să dedic acest premiu clienților noștri, care contează în fiecare zi pe acesttovarăș” de încredere.

 

Din aceeași categorie...

Back to top button