Știri

Noul Iveco Eurocargo CNG câștigat de Maganetti în cadrul Charity Stars

La sfârșitul anului trecut, grupul Maganetti a câștigat în cadrul licitației de binefacere Charity Stars (www.charitystars.com), contra sumei de 85.000 euro, noul Iveco Eurocargo CNG Truck of the Year 2016.

Suma plătită de grupul Maganeti pentru noul Iveco Eurocargo CNG a fost în plus față de cei 100.000 de euro pe care Iveco și dealerii săi i-au donat în cadrul teledonului organizat pe parcursul anului. Cei 185.000 euro strâși au fost donați pentru a ajuta la cercetare cu scopul de a face față provocărilor bolilor genetice rare.

[pullquote align=”full” cite=”Pierre Lahutte, Președinte Iveco” link=”” color=”#ff0000″ class=”” size=”14″]Suntem mândri de sumă strânsă. Am reușit să ajungem la această cifră importantă de 85 mii de euro, care se va adăuga celor 100 de mii de euro pe care Iveco și distribuitorii săi i-au donat în cadrul teledonului erganizat pe parcursul întregului an, triplând practic suma din 2014. Doresc să mulțumesc în mod expres lui Matthew Lorenzo De Campo, CEO al grupului Maganetti, care a câștigat licitația, arătând un mare gest de solidaritate.[/pullquote]

Prin participarea în cadrul acestei acțiuni de caritate, Iveco a transmis un mesaj de încurajare și mulțumire pentru cei care se luptă zilnic pentru un viitor mai bun. Încă o dată, noul Iveco Eurocargo, votat International Truck of the Year 2016, este martor și câștigat cu această ocazie, cucerind inimile cel puțin a celor din Italia.

Noul Iveco Eurocargo CNG câștigat de Maganetti în cadrul Charity Stars

VEZI ȘI: Natural Power, versiunea „super-eco” a lui Iveco Eurocargo

Grupul Valtellina promovează un proiect ambițios pentru provincia Sondrio: înlocuirea vehiculelor cu motoare diesel, cu unele pe gaz natural, combustibil care permite o reducere drastică a tuturor parametrilor de poluare.

Descarcă revista online infoTrucker – https://www.infotrucker.ro/wp-content/uploads/2015/10/infotrucker_octombrie2015.pdf sau intră pe ISSUU

Urmărește #infotrucker pe Facebook, Instagram, Twitter, YouTube

 

Din aceeași categorie...

Back to top button