In FocusTop News

Noul MAN TGX 18.470 intră în flota companiei de curierat Sameday

În luna octombrie, MHS Truck & Bus a livrat primele 10 camioane MAN TGX 18.470 de nouă generație, către compania de curierat Sameday, parte a unei comenzi de 40 de unități.

Modelul ales de Sameday este MAN TGX 18.470 4×2 BL SA, destinat transportului internațional de mărfuri, inclusiv curierat rapid. Toate camioanele au fost comandate cu cabină GM, motor de 12,4 litri (D26) care dezvoltă 470 CP și 2.400 Nm și transmisie automată TipMatic.

Noul MAN TGX 18.470 intră în flota companiei de curierat Sameday

Interiorul cabinei este dotat cu scaunul șoferului confort cu suspensie pneumatică și sistem media cu ecran de 7 inch. Șoferii au la dispoziție un spațiu total de depozitare de peste 950 de litri, dintre care un sertar sub pat de 53 de litri, trei compartimente de depozitare deasupra parbrizului, ladă stânga și dreapta sub pat, cu acces din interior și exterior.

În ceea ce privește siguranța, camioanele vin echipate standard cu sisteme de ultimă generație pentru asistența șoferului, precum programul electronic de stabilitate (ESP), controlul tracțiunii (ASR), asistență pentru frânarea de urgență (EBA) și sistemul de avertizare la părăsirea benzii (LDW).

VEZI ȘI: Explozia prețurilor la carburant crește costurile operaționale ale transportatorilor

Factorul decisiv în achiziția noului model TGX a fost experiența bună cu marca de vehicule comerciale MAN și serviciile post-vânzare oferite de MHS Truck & Bus.

“Ne bucurăm să continuăm parteneriatul alături de Sameday, una dintre cele mai mari companii de curierat rapid din România. Suntem siguri că noua generație de camioane MAN TGX va ajuta compania să atingă noi standarde de rentabilitate și de mediu.”, a declarat Elena Claudia Iordache, CEO MHS Truck & Bus.

Noul MAN TGX 18.470 intră în flota companiei de curierat Sameday

Noua flotă de camioane MAN va fi utilizată, prima dată, pentru transportul bunurilor comandate în cadrul campaniei Black Friday 2021.

“Suplimentarea flotei și achiziția celor 40 de camioane se încadrează în strategia noastră de investiții, prin care urmărim dezvoltarea capacității operaționale și creșterea eficienței în procesarea unui număr mai mare de colete. În perioada următoare așteptăm volume ridicate de trimiteri generate de sezonul de cumpărături, care începe cu Black Friday și continuă până la finalul anului, iar concretizarea parteneriatului cu MHS Truck & Bus este una dintre măsurile prin care ne adresăm nevoilor clienților noștri în această perioadă.“, declară Lucian Baltaru, CEO Sameday.

Sameday este a doua flotă de curierat rapid din România, după Fan Courier, care utilizează pentru transport greu camioane MAN TGX.

Din aceeași categorie...

Back to top button