Camioane

Noul MAN TGX a câștigat un premiu internațional important

Într-o ceremonie virtuală, Andreas Tostmann, CEO MAN Truck & Bus, a primit trofeul unui premiu internațional important în segmentul vehiculelor comerciale.

Juriul a recunsoscut noul MAN TGX ca fiind un vehicul extrem de avansat în ceea ce privește confortul în timpul condusului, condițiile de muncă pentru șofer, siguranță, eficiență în consum, conectivitate, servicii innovative, funcții de operare și display.

Noul MAN TGX a câștigat un premiu internațional important

“Premiul este o recunoaștere extraordinară pentru munca remarcabilă depusă de către echipa MAN. Echipa a muncit mai mult de cinci ani cu un singur obiectiv în minte: să dezvolte cel mai bun camion pentru șoferi și pentru clienți și să îl lanseze pentru a fi utilizat. Acest premiu râvnit demonstrează faptul că: Am reușit!”, a declarat Andreas Tostmann, Chief Executive Officer MAN Truck & Bus.

În completarea confortului la condus, juriul a fost impresionat de noul post de condus al șoferului cu instrumentele digitale aranjate armonios, funcțiile de conducere multimedia și intuitive încorporate în noul volan ajustabil, multifuncțional precum și de butonul inovativ  MAN Smart Select ce poate fi accesat fără a distrage atenția.

De asemenea, a fost apreciată eficiența remarcabilă a motorului noului MAN TGX, care oferă reduceri de consum de până la 8.2% în comparație cu versiunea anterioară atunci când este alăturat rafinamentului aerodinamic al designului cabinei și funcției MAN EfficientCruise, sistemul GPS de control al vitezei de croazieră, care acum permite un grad și mai mare de anticipare.

VEZI ȘI: Din 2021, Austria va implementa permisul de conducere în format digital

Apreciat a fost și gradul înalt de siguranță pe care-l oferă, funcții precum Lane Return Assist sau Traffic Jam, nu numai ca iau presiunea de pe șofer, dar contribuie semnificativ la siguranța celorlalți participanți la trafic.

Noul MAN TGX a câștigat un premiu internațional important

Conform regulilor, acest premiu international este oferit anual camionului lansat în ultimele 12 luni, care a adus cea mai mare contribuție la dezvoltarea sustenabilă a transportului rutier de mărfă. Criteriile de evaluare sunt reprezentate de inovații tehnice și rafinamente, precum și de inovații care contribuie la reducerea eficientă a costurilor, siguranță și protecția mediului.

Noul MAN TGX – focus pe companiile de transport și șoferi
În februarie 2020, MAN Truck & Bus a lansat noua generație de camioane MAN. Livrările modelelor noii generații către properietarii lor din Europa au demarat la începutul verii.

De îndată ce au început acțiunea de dezvoltare conceptuală, MAN a intervievat, în mod regulat, 300 de companii de transport și 700 de șoferi referitor la cerințele lor în ceea ce privește noul camion și au încorporat feedbackul primit în designul noii generații de camioane MAN.

Ca și rezultat, noile vehicule sunt și mai bine aliniate la nevoile acestor companii în ceea ce privește eficiența operațională și a costurilor și oferă șoferului ergonomie unică la locul de muncă, siguranță completă și un mediu minunat de relaxant în timpul perioadelor de odihnă.

Noul MAN TGX a câștigat un premiu internațional important

Încă de la început, obiectivul a fost de a îndepărta cât mai mult posibil presiunea în ceea ce privește șoferii și contractanții în activitatea lor de zi cu zi, pe fondul unor provocări din ce în ce mai complexe, cum ar fi creșterea volumului de mărfuri și reglementări tot mai stricte privind emisiile de CO2, deficitul de șoferi și digitalizarea avansată a proceselor logistice.

Noua generație de camioane MAN înfăptuiește acest lucru prin calitatea remarcabilă a produsului în ceea ce privește orientarea către șofer, eficiența, siguranța și sustenabilitatea tehnică.

MAN stabilește standarde ca un partener puternic și competent în ceea ce privește sprijinul din momentul în care clientul este contactat datorită logicii noului produs, care este în mod constant orientat către utilizarea vehiculului și a multor ani de expertiză în industrie, într-o gamă largă de aplicații.

Combinată cu impresionanta rețea de service MAN și serviciile digitale inovatoare, noua generație de camioane MAN devine un pachet cuprinzător de neegalat, adaptat industriei transporturilor, facilitând, în mod consecvent, munca de zi cu zi a companiilor de transport și a șoferilor, conform motto-ului MAN: „Simplifying Business”.

Din aceeași categorie...

Back to top button