MagazinȘtiri

Noul MAN TGX în culorile a șapte echipe de fotbal din Germania

Noul MAN TGX este disponibil într-o ediției specială în culorile mai multor echipe de fotbal din Germania, printre care și FC Bayern München, Borussia Dortmund și RB Leipzig.

La un an de la lansarea noii game de camioane, în februarie 2020, noul MAN TGX cu cabină GX este disponibil în culorile a șapte echipe de fotbal partenere, care joacă în prima ligă (Bundesliga) și în a doua ligă (2. Bundesliga) din Germania.

Noul MAN TGX în culorile a șapte echipe de fotbal din Germania

Astfel, suporterii echipelor de fotbal FC Bayern München, Hamburger SV, Borussia Mönchengladbach, Borussia Dortmund, RB Leipzig și VfL Wolfsburg, respectiv München 1860 din liga a doua, pot avea noul MAN TGX în culorile echipei preferate. De asemenea, această ediție specială poate fi un motiv bun pentru a recompensa orice șofer pasionat de fotbal.

VEZI ȘI: Noul MAN TGX a obținut rezultate bune în două teste comparative la nivel european

În afara culorilor speciale, caracteristice pentru fiecare club de fotbal partener, echiparea acestei ediții speciale mai include și un pachet aero special, iar la interior cabina GX, care are o înălțime de până la 2,10 metri, este disponibilă de asemenea în culorile clubului.

Dotările includ un sistem de sonorizare Hi-Fi și un pat special. În plus, la achiziția fiecărui model clientul primește și un echipament complet și alte articole promoționale ale clubului pentru a-și susține echipa favorită.

Ediția specială MAN TGX poate fi echipată cu motorizările D26 sau D38 disponibile cu puteri între 430 și 640 CP.

Din aceeași categorie...

Back to top button