Companii de transport

Noul MAN TGX intră în flota companiei Florea Grup

MHS Truck & Bus Group i-a livrat companiei Florea Grup din Alba Iulia primele unități MAN TGX de generație nouă, din România.

Cu o activitate de peste 20 de ani în transportul materialelor de construcții și o flotă de peste 85 de camioane MAN, Florea Grup devine prima companie de transport din România care introduce în flotă noul MAN TGX.

Noul MAN TGX intră în flota companiei Florea Grup

Client tradițional al mărcii MAN, compania Florea Grup a fost convinsă de atributele noului MAN TGX, atât prin standardele atinse în ceea ce privește confortul, siguranța, rentabilitatea, fiabilitatea, precum și prin serviciile de conectivitate și digitalizare.

Consumul redus de combustibil, confirmat în cadrul testelor independente TÜV Süd, precum și feedback-ul excelent din partea clienților internaționali care folosesc deja noua generație de camioane MAN, au fost argumente definitorii în decizia de achiziție a companiei din Alba Iulia.

Un argument în plus l-a reprezentat noua cabină, mai exact noul interior complet schimbat, care deja a câștigat mai multe premii de design.

VEZI ȘI: Rezervări online de feribot prin intermediul DKV Ferry Portal

Primele două unități livrate către Florea Grup sunt MAN TGX 18.470 4X2 BL SA. Acestea sunt dotate cu noua cabină GM, propulsor MAN D2676 LF79 Euro VI Etapa D de 470 CP și cutie automată MAN TipMatic 14.27DD.

De asemenea, camioanele sunt dotate cu comandă Infotainment MAN SmartSelect cu ecran tactil și unitate de control MAN EasyControl, care conține patru funcții ușor de accesat pentru șofer, atunci când acesta este coborât din cabină.

Din aceeași categorie...

Back to top button