Camioane

Noul Mercedes-Benz Actros 6 va ajunge la clienți cel târziu în 2025

Au apărut primele informații despre lansarea viitorului Mercedes-Benz Actros 6, care va ajunge la clienți cel târziu spre finalul anului 2025.

Mercedes-Benz Trucks testează noua cabină Actros de aproape un an pe drumurile europene. Data oficială de prezentare rămâne încă un mister, dar primele informații neoficiale au început să apară.

Noul Mercedes-Benz Actros 6 va ajunge la clienți cel târziu în 2025

Surprinzător, informațiile nu au venit din Europa, ci din Australia. Ele sunt legate de o comandă de 120 de camioane Actros, ce vor fi folosite în trenuri rutiere cu patru remorci și livrate până la finalul lui 2025. Potrivit presei australiene, compania a fost informată că livrarea va conține două generații Actros.

Livrările inițiale vor include actuala generație Mercedes-Benz Actros, a cincea, iar livrările finale vor fi de modele Actros 6. Cu alte cuvinte, până cel târziu în 2025, viitoarea generație va ajunge deja la clienți.

VEZI ȘI: Test Mercedes-Benz Actros L 1851: Încă un litru de motorină economisit

De aici suntem liberi să speculăm privind lansarea lui Actros MP6 în Europa. De obicei, modelele europene sunt lansate mult mai târziu în Australia, cu până la un an întârziere.

Astfel, prezentarea europeană a viitorului Actros va avea loc cel târziu în vara următoare, cu o lansare pentru publicul larg în cadrul IAA Mobility din septembrie 2024. Tot în toamna lui 2024 ar putea fi lansată și producția de serie pentru Europa.

Din aceeași categorie...

Back to top button