BusȘtiri

Noul NEOPLAN Tourliner a câștigat premiul iF Design 2017

Noul NEOPLAN Tourliner a câștigat premiul iF Design 2017 la categoria automobile/vehicule/biciclete.

Câștigătorii premiilor iF Design 2017, inclusiv noul NEOPLAN Tourliner – au fost onorați în cadrul ceremoniei din 10 martie de la Munchen. În total au fost înscrise 5575 de bunuri de la 2675 de participanți din 59 de țări.

Noul NEOPLAN Tourliner a câștigat premiul iF Design 2017

Decizia juriului format din 58 de designeri experți din 19 țări, recunoaște faptul că, inclusiv un autocar standard poate fi extrem de atrăgător.

În mod particulat, juriul a apreciat “coada de cometă” formată de parbrizul înclinat ce se întinde pe acoperiș și design-ul noilor blocuri optice față.

De asemenea, și interiorul autocarului a impresionat prin sistemul sofisticat de iluminare indirect cu LED, contrastele puternice de tonuri gri și bej, precum și culorile, care împreună formează un concept de culoare care asigură o atmosferă rafinată.

VEZI ȘI: NVIDIA și PACCAR vor dezvolta împreună tehnologie pentru vehicule autonome

Noul NEOPLAN Tourliner a fost lansat în cadrul IAA 2016, și oferă un confort de primă clasă atât șoferului cât și pasagerilor, nenumărate caracteristici de siguranță, performanțe de condus excelente și un consum de combustibil redus, grație noului motor, transmisiei optimizate și a design-ului exterior care îmbunătățește aerodinamica autocarului cu mai bine de 20%.

Premiul iF Design este o recunoaștere internațională pentru design acordată din 1953. Câștigătorii premiilor sunt selectați în baza unor criterii fixe cum ar fi design-ul exterior și forma, respectiv nivelul de inovație, ergonomia sau funcționalitatea.

MAN Truck & Bus este unul din principalii producători europeni de vehicule comerciale și furnizor de soluții de transport, al cărui portofoliu de produse include camioane, autocare/autobuze, motoare diesel și servicii pentru transportul de mărfuri și pasageri.

Noul NEOPLAN Tourliner poate fi comandat în România prin intermediul MHS Truck & Bus Group, unic importator și distribuitor a mărcilor MAN și NEOPLAN pe plan local.

 

Din aceeași categorie...

Back to top button