Noul Peugeot 208 disponibil în România de la 12.800 euro (TVA inclus)

Noul Peugeot 208 disponibil în România de la 12.800 euro (TVA inclus)

Noul Peugeot 208 este disponibil la comercializare în România, clienții putând să configureze și să testeze modelul la toți concesionarii autorizați ai mărcii.

Încă de la lansare, noul Peugeot 208 este disponibil atât în versiune cu motor termic (benzină, motorină), cât și în versiune cu motor electric.

Prețul de lansare al noului Peugeot 208 cu motor termic pornește de la 12.800 euro, TVA inclus, ofertă corespunzătoare versiunii Active PureTech 75, iar a lui Peugeot e-208 de la 29.990 de euro.

Versiunea 100% electrică va putea fi rezervată online, clienții interesați fiind invitați să achite o taxă de rezervare în valoare de 500 euro.

Noul model de clasă mică vine cu un design nou, original, distinctiv și inovează cu noul Peugeot i-Cockpit© 3D și o gamă de sisteme de asistență la condus rezervată în mod obișnuit segmentelor superioare.

Modelul se remarcă prin energia și tinerețea care reflectă valorile mărcii Peugeot. Această nouă generație Peugeot 208 se încadrează perfect în strategia de migrare către segmentul superior al pietei mid-market, prin designul său intens si tehnologie de ultimă generație, care aduc un suflu nou și energie mărcii. 

Compatibil cu cele mai recente standarde Euro 6
Noul Peugeot 208 dispune de o gamă completă de motorizări termice de ultimă generație care respectă standardele Euro 6, atât pe benzină, cât și diesel. Motorizarea PureTech 100 este disponibilă în asociere cu transmisia automata în 8 trepte EAT8.

Sunt disponibile motoare pe benzină PureTech 1.2L cu 3 cilindri: PureTech 75 S&S BVM5, PureTech 100 S&S BVM6 sau EAT8, respectiv un singur motor diesel de 1.5L cu 4 cilindri: BlueHDi 100 S&S BVM6.

VEZI ȘI: Primele informații oficiale despre utilitara electrică Peugeot e-Expert

În România, noul Peugeot 208 poate fi comandat în patru nivele de echipare: Active, Allure, GT-Line, GT (exclusiv electric).

Noul Peugeot e-208
Disponibil pentru rezervare începând cu a doua jumătate a lunii noiembrie 2019, noul Peugeot e-208 oferă o experiență de condus stimulantă grație motorizării 100% electrice.

Modelul este echipat cu un motor 100 KW (136 CP) ce dezvoltă un cuplu maxim de 260 Nm (disponibil de la 0 km/h).

Interiorul și volumul portbagajului este identic cu cel al versiunilor cu motor termic. Montată pe podea, bateria de 50 kWh ocupă un volum de 220 litri și permite o autonomie de până la 340 km (WLTP) și 450 km (NEDC).

Bateria are o garanție de 8 ani sau 160.000 km pentru 70% din capacitatea sa de încărcare. Sunt disponibile trei moduri de încărcare, flexibile și adaptate utilizării de zi cu zi:

  • la o priză clasică, sau pentru o încărcare completă în 16 ore, la o stație de încărcare Legrand GreenUp, care include și cablu de reîncărcare
  • de la un Wall Box, ce asigură o încărcare completă în 5 ore și 15 de minute în varianta trifazică (11 kW) sau în 8 ore în varianta monofazică (7.4 kW)
  • de la o stație de încărcare publică: încărcare în 30 de minute în proporție de 80%

Noul Peugeot e-208 poate fi încărcat și de la distanță dacă este programat prin ecranul Navigației Conectate sau prin aplicația pentru smartphone MyPeugeot.

Acest sistem permite inițierea sau încetarea încărcării în orice moment, precum și consultarea statusului încărcării.

Follow #infotrucker

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.