Noul Renault Kangoo Van, disponibil din luna iunie

Noul Renault Kangoo Van, disponibil din luna iunie
Renault a anunțat astăzi că noul Kangoo Van va fi comercializat în Europa și în întreaga lume începând cu iunie 2021. Versiunea electrică vine la sfârșitul anului.

Fabricat la uzina Renault din Maubeuge (Franța), noul Kangoo Van este disponibil în două lungimi. Noul model este caracterizat de lipsa stâlpului central, care îi oferă cel mai larg acces pe partea dreaptă de pe piață (1.446 mm).

Noul Renault Kangoo Van, disponibil din luna iunie

Modelul este disponibil în două versiuni pe benzină (TCe 100 și TCe 130) și două diesel (Blue dCi 75 și Blue dCi 95). Prețurile din Franța încep de la 20.700 euro (fără TVA).

VEZI ȘI: Noul Mercedes-Benz Citan va avea și o versiune electrică

Până la sfârșitul anului 2021 va fi comercializat și noul Kangoo Van E-Tech Electric, urmașul lui Kangoo Z.E., lider al segmentului cu peste 58.000 de unități vândute în Europa.

Echipat cu un motor electric de 75 kW și cuplu maxim de 245 Nm disponibil de la pornire, noul Kangoo Van E-Tech Electric are 6 moduri de conducere. Modul Eco (55 kW) optimizează autonomia, modul Normal (75 kW) oferă mai multă performanță și viteză maximă mai ridicată.

Disponibil în două lungimi (standard și lung), noul Kangoo Van E-TECH Electric este echipat cu o baterie litiu-ion de 44 kWh, care oferă o autonomie de 265 km (WLTP).

Vehiculul poate fi încărcat complet în 2 ore (încărcător Cameleon de 22 kW), în 4,5 ore (la 11 kW), în 7 ore (încărcător monofazic de 7,4 kW), în 19 ore la o priză ranforsată sau în 26 de ore de la o priză domestică. Cu un încărcător rapid de 75 kW, vehiculul poate fi reîncărcat până la 80% din capacitate în 42 de minute (150 km de autonomie în 30 de minute).

Noul Kangoo Van E-TECH Electric are servicii conectate specifice vehiculelor electrice: programarea încărcării bateriei, programarea precondiționării termice a habitaclului, căutarea punctelor de încărcare pe rută, calcularea destinațiilor accesibile cu raza de baterie rămasă.

Follow #infotrucker