Noul Renault Trafic este disponibil în România de la 17.00 euro

Noul Renault Trafic este disponibil în România de la 17.00 euro

Renault, unul dintre liderii europeni din domeniul vehiculelor utilitare încă din 1998, și-a completat în 2014 gama de vehicule comerciale ușoare cu noile modele Renault Trafic: Trafic Combi și Trafic Furgon.

Noul Trafic Combi se remarcă printr-o modularitate sporită oferită de cele 8 sau 9 locuri în standard (cu banchete spate amovibile), dimensiunile generoase (portbagaj cu o capacitate de încărcare de 1 000L pentru versiunea scurtă – L1H1 și de 1800 L pentru versiunea lungă – L2H1) și capacitatea sa de a se adapta utilizării profesionale sau familiale.

Conceput ca un veritabil „birou mobil”, modelul dispune la interior de un ansamblu de echipamente ingenioase şi utile ( suport pentru telefon şi tabletă, spaţiu destinat pentru laptop, suport pentru documente format A4), oferind şi cel mai mare volum al spaţiilor de depozitare de pe piaţa vehiculelor utilitare : peste 90 de litri disponibili în 14 spaţii de stocare.

Noul Renault Trafic este disponibil în România de la 17.00 euro

Noul Trafic Furgon prezintă progrese semnificative în ceea ce priveşte spaţiul de încărcare, plasându-se ca lider în categorie. Mai practic şi mai organizat, modelul se evidențiază prin cea mai mare lungime de încărcare de pe piaţă, de 4,15 m în cazul versiunii L2. În plus, pentru a mări caracterul practic, în noul Trafic şi-au făcut apariţia noi soluții pentru transport, cum este cazul unei galerii interioare care permite organizarea în bune condiţii a spaţiului de încărcare.

Noul Trafic este şi singurul furgon din categoria sa care poate transporta, cu uşile închise, materiale care pot măsura până la 3,75 m în cazul versiunii L1H1 şi 4,15 m în cazul versiunii L2H1.

La capitolul multimedia, Renault Trafic propune o ofertă vârf de gamă, R-Link Evolution®, disponibilă in opțiune, ce permite conectivitate la Internet si la vehicul, precum şi accesul la o serie de aplicații auto dedicate.

Noua gamă Renault Trafic beneficiază de o gamă de motoare economice şi performante. Sunt disponibile două variante de motorizare. Una cu supraalimentare simplă (cu un singur turbocompresoare) care permite o economie de peste 1 litru/100km faţă de generaţia anterioară. Acesta este în două versiuni dCi 90 și dCi 115. Și una cu Twin-Turbo (cu două turbocompresoare), care permite reducerea în medie a consumului sub pragul de 6l/100km. Și acesta este disponibil în două versiuni de putere Energy dCi 120 Twin Turbo și Energy dCi 140 Twin Turbo. Cu un consum de numai 5,9 l / 100 km* (155 g CO2 / km*) în varianta Furgon şi de 5,7 l / 100 km* (149 g CO2 / km*) în varianta Combi, Noul Trafic devine cel mai economic vehicul din categoria sa.

Preţurile de listă pentru Trafic Combi pornesc de la 19.500 € (fără TVA) pentru versiunea Authentique L1H1 1,6 dCi 90 CP, iar pentru Trafic Furgon de la 17.000 € (fără TVA), pentru versiunea Authentique L1H1 1,6 dCi 90 CP.

Follow #infotrucker