ȘtiriUtilitare ușoare

Noul Renault Trafic este disponibil în versiunile Combi și SpaceClass

Disponibil în versiunile Combi și SpaceClass, noul Renault Trafic va fi lansat pe piață în 2021 și vine cu un design exterior expresiv, interior optimizat, motoare diesel și transmisie automată EDC.

Noul Renault Trafic este disponibil în versiunile Combi și SpaceClass

Renault prezintă în avanpremieră informații și fotografii cu noul Trafic destinat transportului de pasageri, care este disponibil în versiunile Combi și SpaceClass.

Noul Trafic Combi se adresează în special profesioniștilor din transportul de persoane (companii sau comunități), dar și familiilor numeroase. Noul model satisface cererea lor de volum și modularitate, fără a compromite confortul și numărul de locuri.

Noul Trafic SpaceClass răspunde așteptărilor celor mai exigenți șoferi și pasageri care caută versatilitate, spațiu și confort exclusiv. Specialiștii în transportul VIP și turistic vor putea profita de versiunea sa Signature și de spațiul său de nivel „business class”. Clienții care caută o evadare nu vor fi dezamăgiți de versiunea sa Escapade.

Noile Trafic Combi și SpaceClass se fac remarcate printr-un design robust oferit de noua geometrie a calandrului și capotei. În același timp, designul câștigă în finețe și expresivitate cu bare de protecție noi și faruri full LED, completate de o linie cromată, care urmează semnătura luminoasă în forma literei C, deja foarte cunoscută pentru marca Renault.

Noul Renault Trafic este disponibil în versiunile Combi și SpaceClass

De asemenea, noul model are oglinzi pliabile electric, roți noi de 17 inch – cu efect de diamant pe versiunea SpaceClass – capace ornamentale cu un design nou, mai elegant, pentru roțile de oțel. Sunt disponibile în șapte nuanțe, inclusiv noul Rouge Carmin, care aduce un aspect extraordinar designului. De asemenea, ambele versiuni pot fi adaptate tuturor nevoilor clienților  existenți.

Interior regândit, spațiu optimizat
Noul tablou de bord, evidențiat de o bandă orizontală care se continuă în panourile ușilor, oferă impresia că există mai mult spațiu la bord. Interiorul încorporează noi spații de depozitare. Noul schimbător de viteze și contururile comenzilor de aer condiționat au accente cromate pentru o mai mare armonie.

Noile culori și materiale îmbunătățesc opțiunile de personalizare pe care clienții le au la dispoziție. Noul SpaceClass iese în evidență cu un tablou de bord exclusiv în Gris Météor pentru mai multă eleganță.

Noul Renault Trafic este disponibil în versiunile Combi și SpaceClass

Întotdeauna foarte apreciate de clienți, modelele Trafic Combi și SpaceClass oferă un volum de marfă de până la 1,8 m³ și o modularitate exemplară de până la 9 pasageri.

Inovație, conectivitate la bord
Sistemul multimedia Renault EASY LINK, care incorporează navigația, își face apariția la bordul noilor modele. Compatibil cu Android Auto și Apple CarPlay, este afișat pe un ecran de 8 inci și vine cu un încărcător de smartphone cu inducție, pentru a rămâne conectat toată ziua.

Noul Renault Trafic este disponibil în versiunile Combi și SpaceClass

Cu un volum de depozitare de 86 de litri în cabină, Noul Trafic Combi și SpaceClass oferă acces simplificat la spațiile de depozitare, mergând chiar mai departe cu noul sertar Easy Life – mai mult de 6 litri de depozitare la îndemână!

Sisteme de asistență la condus, siguranță și confort
Pentru a vă ajuta să conduceți în deplină liniște sufletească și siguranță, Noul Trafic Combi și SpaceClass oferă noi sisteme de asistență la condus de ultimă generație. Acestea includ Adaptive Cruise Control pentru a menține viteza selectată, Active Inter-City Emergency Braking pentru a avertiza șoferul și chiar frâna în locul său, pentru a evita coliziunile, și Lane Departure Warning pentru a avertiza atunci când părăsesc banda de circulație în mod neintenționat.

O altă caracteristică nouă este Blind Spot Warning, cel care facilitează schimbarea benzii, atenționând asupra unui vehicul aflat în zona fără vizibilitate. Un nou airbag frontal potrivit pentru doi pasageri sporește, de asemenea, siguranța la bord.

Motoare diesel și transmisie automată EDC
Noul Trafic Combi și SpaceClass oferă trei motoare diesel: noul motor dCi 150 (cutie de viteze manuală și  automată EDC), care câștigă 5 CP, un nou motor dCi 110 (cutie de viteze manuală) și motorul dCi 170 (cutie de viteze automată EDC). Noile modele oferă o acoperire mai largă a gamei adaptate la utilizările multiple ale clienților.

Noul Renault Trafic este disponibil în versiunile Combi și SpaceClass

Transmisia automată cu dublu ambreiaj EDC cu 6 trepte, disponibilă atât pentru motoarele de 150 CP, cât și pentru cele de 170 CP, îmbunătățește confortul și capacitatea de reacție, cu un răspuns clar și rapid la schimbările de viteză. Echipată cu tehnologia Stop & Start, gama este compatibilă cu noile reglementări stabilite de standardul Euro 6D FULL.

Detaliile despre noul Trafic destinat transportului de pasageri, ce include Noul Renault Trafic Combi și Noul Renault SpaceClass, vor fi prezentate la începutul anului viitor, înainte de comercializarea care începe în martie 2021.

Din aceeași categorie...

Back to top button