Noul Renault Trafic se va lansa în această vară

Noua versiune a lui Renault Trafic, unul dintre cele mai apreciate modele pe segmentul său cu peste 1.6 milioane unități vândute și o istorie de mai bine de 34 ani, urmează să fie lansat în această vară.

Fotografia lansată de producătorul francez pe site-ul oficial dedicat presei, oferă o perspectivă despre caracteristicile estetice ale noilor game de comerciale ușoare pe care le va produce. Noile linii de design, scot în evidență noua identitate de brand Renault. „Scopul meu a fost de a realiza o atitudine dinamică, fără a sacrifica robustețea sau ușurința utilizării de către clienții unor astfel de vehicule”, a declarat designer-ul noului Renault Trafic, Kihyun JUNG.

Noul Renault Trafic se va lansa în această vară

Prin lansarea celei de-a treia generații de Trafic, Renault sa concentrat pe satisfacerea nevoilor de business ale companiilor mai mult ca oricând, oferindu-le „Inovare pentru o viață mai bună” conform propriilor declarații.  Cel mai nou produs din gama utilitarelor ușoare a producătorului numărul 1 pe segmentul LCV în Europa din 1998 este potențat de design revizuit, noi tehnologii și o gamă nouă de propulsoare care beneficiază de experiența Renault.

Follow #infotrucker

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.