Camioane

Noul Renault Trucks T, dezvăluit în jocul Euro Truck Simulator 2

În acest an, Renault Trucks plănuiește facelifturi ale modelelor pentru transport pe distanțe lungi (T) și construcții (C și K): noile camioane pot fi văzute în premieră în jocul video Euro Truck Simulator 2, care va oferi o experiență virtuală de conducere.

Renault Trucks oferă fanilor săi o experiență nouă. Pe 6 aprilie, constructorul va dezvălui evoluția 2021 a Renault Trucks T în Euro Truck Simulator 2, jocul video de simulare a conducerii de camioane. Designul exterior, poziția de conducere și arhitectura cabinei vor fi actualizate și totul va putea fi testat virtual, în cadrul jocului.

Noul Renault Trucks T, dezvăluit în jocul Euro Truck Simulator 2

Noile modele vor fi disponibile pe piață în a doua parte a anului. Acesta este cea mai extinsă actualizare a gamelor de camioane Renault, lansate în 2013.

Pentru bunăstarea șoferilor, Renault Trucks a făcut îmbunătățiri majore atât în termenii confortului la condus, cât și ai confortului la bord. Nivelul înalt de siguranță pentru șoferi și ceilalți participanți la trafic a stat, de asemenea, în centrul dezvoltărilor la care au fost supuse gamele Renault Trucks T, C și K.

Pentru clienți, productivitatea vehiculelor a fost, de asemenea, îmbunătățită, cu un consum de combustibil și emisii de CO2 mai reduse și cu disponibilitate crescută a vehiculului, în special datorită contractelor de mentenanță preventivă Predict.

VEZI ȘI: Criza de semiconductori oprește producția în fabricile Volvo Group

Pe 6 aprilie 2021, poți lua loc în cabina modelelor Renault Trucks T și T High 2021, poți testa noile elemente ergonomice ale cabinei și poți aprecia confortul camionului în zone urbane, pe drumuri regionale și pe autostrăzi. Pentru asta, tot ceea ce trebuie să faci este să te loghezi în jocul pentru PC Euro Truck Simulator 2, apreciat de peste 9 milioane de jucători din întreaga lume.

În plus, din 29 martie 2021, comunitatea de joc Euro Truck Simulator 2 va putea vedea modelul Renault Trucks T 2021 ascuns sub un văl roșu, în fața dealerului Renault Trucks din cadrul jocului. În așteptarea momentului când vălul se va ridica, Renault Trucks va oferi, pe rețelele sale sociale, competiții cu multe premii, sub hashtagul #renaulttrucksevolutioniscoming.

Din aceeași categorie...

Back to top button