Camioane

Acesta este noul Renault Trucks T (galerie foto)

Renault Trucks a prezentat în această dimineață noul T, în jocul video Euro Truck Simulator 2. Prezentarea oficială va avea loc în această seară.

Noile modele T, C și K vor fi disponibile pe piață în a doua parte a anului. Acesta este cea mai extinsă actualizare a gamelor de camioane Renault, lansate în 2013.

Acesta este noul Renault Trucks T (galerie foto)

Până la prezentarea oficială, Renault Trucks își prezintă noile modelele T și T High Evolution în cadrul jocului Euro Truck Simulator 2. Începând de astăzi, 6 aprilie, te poți urca la volanul Renault Trucks T și T High 2021, poți testa noua ergonomie a cabinei șoferului și poți aprecia confortul camionului în zone urbane, pe drumuri regionale sau pe autostradă.

Pentru aceasta, tot ce trebuie să faci este să te loghezi pe jocul PC Euro Truck Simulator 2, apreciat de peste 9 milioane de jucători din întreaga lume și să-ți împărtășești experiențele de conducere cu alți jucători, urmărind hashtag-ul #renaulttrucksevolution pe rețelele sociale.

VEZI ȘI: Criza de semiconductori oprește producția în fabricile Volvo Group

În această seară, la ora 19:00, SCS Software va găzdui, pe contul Twitch un drive-test cu noul Renault Trucks T 2021 și o întâlnire în direct cu Paul Daintree, Director de Design la Renault Trucks.

Renault Trucks organizează un concurs de design în cadrul jocului Euro Truck Simulator 2. Jucătorii sunt invitați să-și proiecteze propriul camion Renault Trucks T High Evolution, folosind configuratorul din joc. Cel mai bun design va fi selectat de către echipa de design a Renault Trucks Design și va fi prezentat, în câteva săptămâni, pe un camion real.

Pentru mai multe informații, filme, fotografii și inscriere în concurs: https://tckevolution.renault-trucks.com/en

Renault Trucks T C K Evolution 2021

Din aceeași categorie...

Back to top button