BusTop News

Noul Scania Interlink, autobuz pentru transport urban și interurban

În ultimii doi ani, Scania a introdus treptat pe piață noua generație de autocare și autobuze, care acum este completată cu noul autobuz interurban Scania Interlink.

Destinat transportului urban și interurban, noul Scania Interlink are șasiu și caroserie noi și oferă economii de combustibil de până la 8%, alături de o gamă largă de opțiuni de specificații, caracteristici avansate de siguranță, noi servicii de funcționare și un post de conducere semnificativ actualizat pentru șofer.

Noul Scania Interlink, autobuz pentru transport urban și interurban

Flexibilitatea ridicată a lui Scania Interlink oferă mai multe opțiuni în ceea ce privește lungimea vehiculului și aspectul interior, compartimentele pentru bagaje, configurațiile ușilor, clasificarea, sistemele de propulsie și multe altele.

Noua generație Scania Interlink include autobuze mai lungi cu două axe, cu o capacitate crescută de pasageri, precum și autobuze mai scurte alimentate cu gaz.

„Gama largă de sisteme de propulsie cu emisii reduse de carbon este, de asemenea, o parte a flexibilității. Oferim biodiesel (FAME), HVO, biogaz și opțiuni hibride care reduc în mod semnificativ emisiile de CO2 astăzi”, spune Karolina Wennerblom, șeful departamentului de management al produselor, Scania Buses & Coaches.

Nici mediul de lucru al șoferului nu a fost uitat. Zona șoferului are o ergonomie și accesibilitate ridicată, un control îmbunătățit al climei, precum și multe caracteristici de siguranță. Vizibilitatea și raza largă de viraj adaugă o mare manevrabilitate.

Noul Scania Interlink, autobuz pentru transport urban și interurban

Sistemele avansate de asistență pentru șofer (ADAS) oferă acestuia un bun control al vehiculului printr-o manevrabilitate, direcție și frânare asistate îmbunătățite. Acest lucru, împreună cu Scania Zone, care asigură respectarea șoferului cu reglementările de viteză în școli și în alte părți, crește siguranța și ajută la minimizarea accidentelor, evitând astfel și costurile inutile.

VEZI ȘI: Autobuzele urbane MAN pot fi comandate cu sistemul OptiView

Scania spune despre noul său autobuz interurban că vine cu economii substanțiale de combustibil de până la 8%, grație eficienței îmbunătățite a motorului și a cutiei de viteze, respectiv a noii funcții Start/Stop și a controlului vitezei de croazieră.

De asemenea, noul Interlink are o suspensie față independentă care crește confortul în timpul mersului și capacitatea de încărcare cu 500 kg.

Noul autobuz interurban Scania Interlink

Vehiculul este proiectat pentru a limita deteriorarea și pentru a evita deformarea componentelor precum sistemul de direcție, sistemul de posttratare a gazelor sau bateriile, critice pentru a minimiza timpul de nefuncționare și reparațiile costisitoare. Timpul de funcționare este sporit și mai mult prin colțurile din față ușor de schimbat, curățăbilitatea îmbunătățită și nu în ultimul rând prin compatibilitatea vehiculului cu întreținerea flexibilă Scania, proactivă și în timp real, bazată pe date.

La exterior, noul Scania Interlink are un design contemporan, cu geamuri laterale mai mari, faruri Bi-LED sau Bi-Halogen și noi lumini laterale și spate.

Ușile glisante electrice au ca rezultat un timp de funcționare mai mare și costuri de întreținere mai mici, iar în interior, materialele noi reduc zgomotul. Sistemul de climatizare minimizează consumul de energie, indiferent de temperatura exterioară. Acest lucru, împreună cu interiorul nou și mai luminos, îmbunătățește experiența de călătorie a pasagerilor.

Cu noul Scania Interlink, producătorul suedez a introdus o gamă complet nouă de autobuze pentru operațiuni urbane și interurbane.

Din aceeași categorie...

Back to top button