CamioaneȘtiri

Noul Scania introduce noțiunea de Total Operating Economy (TOE)

Odată cu lansarea noului Scania, producătorul suedez a marcat și începutul celei mai dezvoltate și optimizate apropieri față de client, introducând noțiunea de Total Operating Economy (TOE).

Conform oficialilor Scania, odată cu lansarea noii generații de camioane, producătorul suedez nu oferă doar un camion nou, ci o selecție largă de noi pași de performanță și servicii. Fiecare camion este în sine o unitate de producție. Este mai bine adaptat pentru fiecare activitate de transport în parte și mai susținut prin serviciile personalizate, fapt ce le oferă posibilitatea transportatorilor rutieri de mărfuri să fie mai profitabili.

Veniturile unui transportator rutier sunt determinate de o serie de factori diferiți. Unele dintre ele sunt relativ simplu de controlat. Altele sunt influențate de factori care sunt în afara controlului acestora sau sunt atât de complexe prin natura lor, încât consecințele pot fi dificil de identificat și rezolvat. Este cunoscut faptul că mulți dintre transportatorii rutieri sunt concentrați strict asupra costurilor, unde factorii cei mai evidenți sunt costul de achiziție al vehiculului și costurile variabile precum ce al combustibilul și al imobilizării.

Noul Scania introduce noțiunea de Total Operating Economy (TOE)

Pentru a veni în întâmpinarea nevoilor operatorilor de flote, punctul de plecare al Scania este TOE, Total Operating Economy (Economie Totală de Operare). Diferența dintre TOE și tradiționalul TCO, în care doar costurile se reflectă, este aceea că TOE pune în balanță și partea de venituri a unui transportator rutier. Calcularea prețului de transport folosind parametri precum greutate, timpul de utilizare, numărul de kilometri efectuați și așa mai departe reprezintă un bun exemplu de un factor de care trebuie să se țină cont atunci când un vehicul și serviciile sale conexe sunt specificate.

VEZI ȘI: Scania a lansat noua generație de camion

Începând cu noua generație de camioane, Scania a concentrat întreaga sa expertiză pe camioane, soluții de transport optimizate și nevoile actuale ale clienților în cadrul noului sistem de suport vânzări. Astfel, setului de instrumente este rezultatul muncii pe mai mulți ani de mai mulți ani compilarea, analiză și consolidarea a cunoștințele, perspectivelor și nevoilor clienților privind global multiplele fețe ale industriei de transport și de camioane.

Un produs care se potrivește tuturor
Importanța de a fi capabil să proiectezi un vehicul complet optimizat care sprijină atât proprietarul de flotă cât și utilizatorul acestuia, și folosind servicii conexe precum finanțare, contracte de servicii și servicii de management al flotei este cu atât mai mult de apreciat având în vedere competivitatea sectorul de transport de astăzi.

Scania a fost unul dintre pionierii în conectarea camioane cu scopul de a contribui la o utilizare optimizată și disponibilitatea, printre alte lucruri. În prezent, peste 200.000 de camioane conectate Scania sunt utilizate pe piața europeană.

Urmărește #infotrucker pe FacebookInstagramTwitterYouTube

 

Din aceeași categorie...

Back to top button