Știri

Noul Scania poate arată așa! Sau mai bine NU!

Olandezii de la iepieleaks.nl au publicat zilele trecute o imagine a unei machete de camion, argumentând că aceasta este noul Scania, camion ce va fi lansat oficial pe 23 august la Paris.

Învelit în mister timp de mai mulți ani, design-ului noul camion pentru distanțe lungi dezvoltat de Scania este posibil să fi fost divulgat de iepieleaks.nl, site specializat în imagini spion cu vehicule comerciale. Olandezii de la iepieleaks.nl n-au dezvăluit sursa imaginii, sau modelul în sine, astfel că, este la fel de posibil să fie un trucaj.

Site-ul olandez afirmă că acesta este noul model, bazându-se pe faptul că, în urmă cu trei ani, atunci când Volvo Trucks se pregătea de lansarea noului său camion, o machetă la scară divulga formele acestuia.

Noul Scania poate arată așa! Sau mai bine NU!

Macheta din fotografia publicată are linii asemănătoare cu mașină actuală și confirmă zvonurile că la exterior noua generație nu ar prezenta nimic revoluționar. Dacă noul Scania va arăta sau nu așa, MAI BINE NU, vom afla cu toții pe 23 august 2016, ziua în care Scania va prezenta cel mai bun camion al său produs vreodată.

Așa cum deja v-am informat, Scania a anunțat că evenimentul este live pe Internet, dând astfel posibilitatea fanilor mărcii să fie parte a unui moment istoric pentru companie, la 125 de ani de la inființare.

VEZI ȘI: Franța aduce două schimbări în cadrul Legii Macron

Evenimentul va fi transmis în direct pe nextgenscania.com, pe pagina de Facebook a Scania Group precum și pe site-urile Scania locale, în România pe scania.ro. Pentru a putea vizualiza în direct a evenimentului de lansare, trebuie să vă înregistrați.


Sursa foto: iepieleaks.nl

Urmărește #infotrucker pe FacebookInstagramTwitterYouTube

 

Din aceeași categorie...

Back to top button