Camioane

Noul Scania R500 intră în dotarea echipei de schi fond a Suediei

Noua generație Scania R500 intră în dotarea echipei de schi fond a Suediei, oferindu-le ceruitorilor de schiuri un mediu de lucru mai bun.

Noul Scania R500 intră în dotarea echipei de schi fond a Suediei

Scania reconfirmă parteneriatul început în 2008 ca sponsor tehnic al echipei de schi fond a Suediei, prin livrarea unui nou camion – Scania R500 – pentru ceruirea schiurilor.

Bazat pe noua generație de camion Scania, acesta vine cu o îmbunătățire substanțială a nivelului de confort pentru șofer și un impact scăzut asupra mediului înconjurător.

Noul camion pentru ceruirea schiurilor al echipei de schi fond a Suediei înglobează cea mai nouă tehnologie din domeniul camioanelor. Acesta reprezintă rezultatul celei mai mari investiții făcute de Scania în cercetarea și dezvoltarea unui nou produs.

Cei de la Scania au acordat o atenție deosebită reducerii consumului de carburant, siguranței rutiere și îmbunătățirii substanțiale a mediului de lucru pentru șofer.

Grație noului design exterior, consumul de carburant a fost diminuat cu 5 procente față de generația anterioară de camioane. De asemenea, camionul are frâne mai puternice. Noile modele de cabină, le oferă șoferilor un mediu de lucru mai sigur și mai bun, Scania fiind primul producător care a introdus pe camion airbag-urile tip cortină.

Misiunea Scania este de livra vehicule și servicii personalizate care să ajute la maximizarea profitabilității clienților și la micșorarea impactului asupra mediului.

Parteneriatul dintre Scania și echipa de schi fond a Suediei datează din 2008. Începând cu acest an, camionul pentru ceruit schiurile a devenit un simbol al competițiilor de gen, tot mai multe națiuni utilizând un astfel de camion.

VEZI ȘI: Primul tren de marfă direct din China către Marea Britanie

Aceste ateliere mobile pentru ceruirea schiurilor le-a oferit ceruitorilor un mediu de lucru mai sănătos și condiții mai bune pentru a pregăti schiuri perfecte pentru sportivi.

Mediu de lucru îmbunătățit
Este cunoscut faptul că ceruitorii de schiuri lucrează în ture lungi și condiții stresante, în primul rând frig și zgomot. De aceea este foarte important pentru aceștia de a avea un mediu de lucru adecvat care să nu le afecteze sănătatea fizică cât și psihică.

De altfel, de aici s-a plecat și atunci când a fost dezvoltat primul atelier mobil pentru ceruirea schiurilor. Camionul este echipat cu sistem de ventilație care înlocuiește aerul din interiorul camionului la fiecare șase minute.

Urmărește #infotrucker pe Facebook, Instagram, Twitter, YouTube

 

Din aceeași categorie...

Back to top button