In Focus

Noul Shell Card cu cip securizează alimentările cu carburant

Compania TSG euroShell a anunțat introducerea pe piață a noului Shell Card cu cip, care duce securitatea tranzacțiilor la un alt nivel, reducând riscul de fraudă.

Această vară a adus o veste importantă pentru transportatorii rutieri români, clienți ai furnizorului de carduri de carburant TSG euroShell.

Noul Shell Card cu cip securizează alimentările cu carburant

Dacă, până astăzi, TSG euroShell a făcut eforturi susținute pentru a minimiza fraudele cu cardurile Shell, de acum, noul Shell Card cu cip va duce securitatea la un alt nivel.

Astfel, prin introducerea noului Shell Card cu cip, TSG euroShell răspunde nevoilor clienților săi în ceea ce privește securitatea și managementul alimentărilor cu carburant în Europa.

În primul rând, noul Shell Card cu cip înseamnă o securitate avansata și facilitati antifrauda pentru transportatori români.

Shell Card cu cip înseamnă mult mai mult pentru managementul alimentării unei flote.

Prin intermediul sistemului Shell blocare/deblocare a cardurilor și facilitățile de Cost Control se pot face instant.

În plus, exista posibilitatea de blocare a cardului pe stații specifice sau țări, precum și limitarea acestora valoric utilizând facilitățile de Cost Control.

VEZI ȘI: Peste 30.000 de vehiculele din categoria C (3.5 t și 12 t) vor plăti mai mult pe rovinietă

Noul Shell Card cu cip este noul standard al alimentărilor cu carburanți din România.

Înainte de lansarea sa pe piață, TSG euroShell a dat spre testare noul card cu cip mai multor clienți de-ai săi, cu scopul de a verifica modul de funcționare al acestuia și a obține un feedback cât mai relevant vis-à-vis de utilizare.

Printre cei selectați s-a aflat și echipa infotrucker.ro, care a putut experimenta alimentările cu noul Shell Card cu cip, atât în stații Shell din Ungaria, Austria, Germania și Olanda, cât și Smart Diesel din România.

În locațiile unde noi ne-am oprit să alimentăm, n-am întâmpinat nicio problemă cu noul card.

Din aceeași categorie...

Back to top button