Noul Stralis NP 460 vine la pachet cu trei servicii digitale

Noul Stralis NP 460 vine la pachet cu trei servicii digitale inovatoare

Odată cu startul vânzărilor noului Stralis NP 460, IVECO a introdus mai multe servicii digitale inovatoare care să-i ajute pe managerii de flote și șoferii de camion.

Dacă ai în plan în viitorul apropiat să cumperi un camion Stralis NP 460, atunci trebuie să știi că acesta vine în plus cu 3 soluții digitale inovatoare dezvoltate de Michelin Solutions.

Acestea facilitează integrarea și gestionarea eficientă a camionului în cadrul flotei, ajutându-l astfel pe managerul de flotă și șofer să obțină cea mai bună performanță și cel mai mic cost total al proprietate.

Cele 3 servicii digitale, MyBestRoute, MyInspection și MyTraining, au fost special dezvoltate și personalizate de Michelin, fiind oferite ca echipare standard pe Stralis NP 460.

Aceste servicii digitale completează serviciile de eficiență a consumului de combustibil IVECO, adăugând un plus la capitolul profitabilitatea pentru modelele Stralis NP.

Dar, să le luam pe rând.

MyBestRoute este o aplicație web destinată managerilor operaționali care calculează toate costurile asociate unui traseu. Va propune opțiuni bazate pe timp, viteză, distanță și chiar cantitatea de CO2 emisă. În plus, aplicația permite o comparație și evaluare a diferențelor dintre camioane, indiferent de modelul sau tipul de combustibil pe care-l utilizează. Astfel, îți permite să alegi camionul potrivit traseului care trebuie parcurs.

Versiunea MyBestRoute pentru IVECO este singurul instrument de pe piață care oferă o comparație între camioanele cu gaz și cele diesel.

VEZI ȘI: Acuzată că ar fi avansat ideea electrocutării șoferilor de camion australieni

De asemenea, aplicația conține o listă de stații de distribuție care furnizează gaze naturale, facilitează planificarea rutelor de alimentare, opririle și integrează configurațiile precise ale modelelor Stralis NP.

MyInspection este o aplicație pentru smartphone care pune capăt inspecțiilor scrise de mână pe hârtie, care necesită descrierea unor anomalii în propoziții care sunt uneori greu de citit, necesită descifrare sau sunt scrise în alte limbi.

Această aplicație ghidează șoferul pas cu pas în inspectarea propriului camion. Poate fi utilizată pentru a raporta orice tip de anomalie și, cu ajutorul unei fotografii, poate anunța automat service-ul, care va prioritiza reparația. Toate aceste inspecții sunt înregistrate și salvate.

Versiunea dezvoltată pentru IVECO încorporează, de asemenea, caracteristicile specifice ale tehnologiei cu gaz natural.

MyTraining este o aplicație care permite instructorului să pregătească șoferii de camion într-un mod eficient în scopul de a-și păstra abilitățile în timp, simplificând în mare măsură munca administrativă legată de organizarea și arhivarea pregătirii.

Cu alte cuvinte, pegătirea are loc direct în cabina.

Aplicația îi permite instructorului să se concentreze mai degrabă asupra performanței șoferului decât asupra instrumentului. MyTraining înregistrează istoricul întregii pregătiri a șoferului și o planifică pe următoarea.

Doarece totul este digital, se elimină notele pe suport de hârtie, erorile de scriere sau limitele de timp. Rezultatele sunt disponibile imediat la finalul pregătirii, cu posibilitatea de a vizualiza punctele care necesită atenție.

Versiunea IVECO completează instruirea oferită de producător, oferindu-le proprietariilor de Stralis NP informații rapide de utilizare a camioanelor, în special pentru a se familiariza cu tehnologia cu gaz natural.

Noul Stralis NP 460 vine la pachet cu trei servicii digitale inovatoare

Noul Stralis NP cu motor de 460 CP și două rezervoare de LNG oferă o putere crescută și o autonomie de până la 1.600 km. Acesta consumă cu până la 15% mai puțin combustibil și are un cost total de proprietate cu 9% mai mic față de un camion diesel.

IVECO mai spune despre Stralis NP 460 că este singurul camion alimentat cu gaz natural care combină reducerea emisiilor de CO2, performanța și autonomia.

De altfel, acestea sunt și punctele forte care recomandă modelele Stralis NP ca o alternativă durabilă și profitabilă la camioanele diesel pentru transportul internațional de marfă pe distanțe lungi.

Follow #infotrucker

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.