InfoTechServiceȘtiri

Noul Stralis vine cu o generație nouă de servicii

Odată cu lansarea noului Stralis XP, Iveco aduce pe piață și o nouă generaței de servicii, menită să vină în ajutorul operatorilor de flote.

Astfel, Iveco TCO2 LIVE reprezintă un nou portofoliu modular de servicii care include pentru prima dată servicii de nouă generație și se extinde asupra activităților de gestionare a flotei și a celor tradiționale post-vânzare.

Trei dintre aceste servicii noi sunt bazate pe consultanța în consumul de combustibil, clienții fiind ajutați să opereze Noul Stralis în modul cel mai eficient din punct de vedere al consumului de combustibil:

Noul Stralis vine cu o generație nouă de servicii

TCO2 Smart report, o raportare săptămânală cu privire la stilul de condus și consumul de combustibil pentru fiecare vehicul din flotă.

TCO2 Advising, îndrumări cu privire la economisirea de combustibil pe baza abundenței de informații colectate prin analiza Iveco asupra camioanelor în viața reală.

Combinația dintre aceste servicii poate genera economii suplimentare de combustibil de până la 3%. Ambele pot fi integrate prin TCO2 Driving, cursuri privind stilul de condus orientat pe economia de combustibil.

În plus, noul Stralis este dotat cu sistemul Driving Style Evaluation, care are rolul unui instructor profesionist, ajutând conducătorii auto să își îmbunătățească stilul de condus prin sugestii oferite în timp real.

VEZI ȘI: Noul Stralis XP este un camion mult mai specializat

În final, produsul exclusiv Iveco Uptime Guarantee, care se bazează pe fiabilitatea modelului New Stralis și excelența rețelei de service Iveco pentru a menține pe drum vehiculele clienților. Această formulă readuce clientul în cursă în decurs de 24 de ore în cazul în care noul Stralis devine nefuncțional, fie prin repararea vehiculului, oferindu-se un camion înlocuitor, fie, dacă acesta nu este disponibil, o compensație zilnică pentru până la 4 zile petrecute în atelier.

Acest serviciu este furnizat prin Iveco Truck Stations, care se regăsesc de-a lungul tuturor coridoarelor de transport europene pentru a asigura angajamentul Uptime Guarantee.

Descarcă revista online infoTrucker – https://www.infotrucker.ro/wp-content/uploads/2015/10/infotrucker_octombrie2015.pdf sau intră pe ISSUU

Urmărește #infotrucker pe FacebookInstagramTwitterYouTube

 

Din aceeași categorie...

Back to top button