InfoTechȘtiriTransport 4.0

Noul Truck Online Configurator a lui Mercedes-Benz

Persoanele interesate de achiziția unui camion încep căutarea pe Internet. Din acest motiv, Mercedes-Benz a oferit posibilitatea clienților interesați de achiziția unui camion să colecteze informații despre viitoarea achiziție și soluțiile sale de transport folosind Truck Online Configurator (TOC).

De la lansarea sa și până în prezent, configuratorul de camion online Mercedes-Benz a suferit îmbunătățiri constante, fiind în prezent optimizat pentru majoritatea echipamentelor digitale. Configurarea întotdeauna a început cu selectarea modelului de camion. Mai multe informații despre caracteristicile vehiculelor și echipamentelor pot fi accesate cu ușurință în cadrul procesului de configurare.

După finalizarea configurarii, clienții au posibilitatea să:
– descarce configurația aleasă împreună cu datele tehnice ale modelului într-un format electronic cunoscut
– vizualizeze la 360 de grade exteriorului camionului dorit din patru unghiuri diferite.
– poată selecta culoarea de vopsea (18 nuanțe disponibile) pentru cele trei elemente ce pot fi vopsite: cabina, grila radiatorului și părțile detașabile

Noul Truck Online Configurator a lui Mercedes-Benz

Configurația poate fi trimisă direct către un dealer autorizat Mercedes-Benz pentru a stabili un contact cu unul din reprezentanții de vânzări. Ca rezultat, Truck Online Configurator ajută clientul în procesul decizional de cumpărare și la pregătirea următoarelor etape din acesta. De asemenea, reprezentantul de vânzări poate contacta direct clientul pentru a stabili termenii finali ai contractului.

Noul Truck Online Configurator a lui Mercedes-Benz este optimizat pentru toate tipurile de echipamente, de la telefoane mobile la computere personale. Acest lucru păstrează funcționalitatea paginii web, toate informațiile fiind accesibile rapid și ușor – independent de dispozitivul pe care este afișat, sistemul de operare și format.

Din aceeași categorie...

Back to top button