ȘtiriTrailer

Noul upgrade Kögel permite dublarea numărului de paleți transportați

Kögel a introdus o nouă opțiune pentru semiremorcile sale cu prelată, care permite dublarea numărului de paleți transportați.

Deși nu este primul producător care oferă opțiunea de încărcare pe două niveluri a semiremorcilor, permițând astfel dublarea numărului de paleți transportați, Kögel se aliniază tendințelor actuale din industria de transport rutier, ajutând totodată transportatorii să devină mai eficienți și profitabili.

Noul upgrade Kögel permite dublarea numărului de paleți transportați

Astfel, semiremorcile Cargo și Mega cu prelată pot fi utilizate pentru a transporta până la 66 de europaleți (800 x 1.200 x 144 mm) sau chiar până la 67, dacă încărcare este făcută în mod inteligent.

Acest lucru este posibil datorită utilizării profilelor C din oțel și grinzilor telescopice de aluminiu pentru încărcare. Grinzile de fixare a sarcinii sunt din aluminiu, astfel că mențin o greutatea proprie scăzută a semiremorcii, permițând în același timp o sarcină utilă mare.

Al doilea nivel de încărcare are o sarcină utilă maximă de până la 10 tone și poate fi construit într-un timp foarte scurt. Nivelul suplimentar oferă spațiu pentru 33 de europaleți, dublând astfel numărul de paleți transportați.

VEZI ȘI: Circulația camioanelor restricționată în acest weekend în Italia

Pentru sarcini de transport care nu necesită un al doilea nivel de încărcare, cele 24 de grinzi de fixare a sarcinii pot fi stocate într-un suport de stocare disponibil opțional.

În plus, acoperișul culisant cu funcție de ridicare, care este opțional pentru versiunea Cargo și standard pentru versiunea Mega, facilitează încărcarea și descărcarea.

La fel ca și în cazul tuturor semiremorcilor Kögel cu o prelată culisantă, opțiunea de încărcare dublă nu necesită securizare suplimentară a încărcăturii, datorită certificării DIN-EN-12642 Code XL.

Din aceeași categorie...

Back to top button