Utilitare ușoare

Noul Vauxhall Vivaro va fi expus în cadrul The Commercial Vehicle Show 2019

La începutul lunii februarie, Opel a publicat primele imagini și detalii referitoare la cea de-a treia generație a utilitarei Vivaro.

Acum a venit rândul vărului englez să primească o nouă generație. Altfel spus, noul Vauxhall Vivaro va fi expus în următoarele zile în cadrul The Commercial Vehicle Show 2019, cel mai mare eveniment dedicat vehiculelor comerciale din Marea Britanie (30 aprilie – 2 mai).

Noul Vauxhall Vivaro va fi expus în cadrul The Commercial Vehicle Show 2019

La fel ca până acum, noul Vauxhall Vivaro va fi produs exclusiv în uzina din Marea Britanie.

Din punct de vedere estetic, englezii nu au operat modificări comparativ cu versiunea disponibilă în Europa continentală. Singura modificare apare la nivelul luminilor de semnalizare, acestea fiind concepute special conform regulilor din Marea Britanie.

Viitoarea utilitară va fi disponibil în mai multe versiuni de caroserie: Cargo panel Van, Crew Cab (pentru maxim 6 persoane), Cargo cu platformă și Combi pentru transport de persoane.

VEZI ȘI: Lipsa locurilor de parcare pentru camioane duce la accidente tragice, arată un studiu al VEDA 

La fel ca în cazul lui Opel Vivaro, vărul său britanic va fi oferit în trei variante de lungime: 4.60 m, 4.95 m și 5.30 m. Atât volumul de încărcare, cât și sarciuna utilă vor fi preluate de pe utilitara constructorului din Russelsheim (volum de 6.6 metri cubi și sarcină utilă de 1.400 de kilograme).

Prețul și motorizările pentru noul Vauxhall Vivaro vor fi făcute publice în aproperea debutului comercial.

Din aceeași categorie...

Back to top button