Camioane

Până la 8 camere video pe noul Volvo FM. Vezi cum funcționează!

Indiferent că circulă în oraș, pe autostradă sau un șantier, vizibilitatea este foarte importantă pentru un șofer de camion. De aceea, noul Volvo FM poate fi echipat cu până la 8 camere video, iar imaginile de la 4 dintre ele pot fi afișate în același timp pe ecranul central.

Noul Volvo FM, cu până la 8 camere video. Vezi cum funcționează!Principala cameră este localizată în suportul oglinzii de pe partea pasagerului. Imaginea se afișează automat pe ecranul sistemului multimedia atunci când este activat indicatorul de direcție de pe acea parte. Totuși, la nevoie, imaginea poate fi activată oricând, manual.

Până la 8 camere video pe noul Volvo FM. Vezi cum funcționează!

Această cameră este utilă în momentul virajelor la dreapta, ajutând șoferii să vadă mai bine bicicliștii, pietonii și ceilalți participanți la trafic din intersecție. Camera poate fi utilă și la schimbarea benzilor spre partea pasagerului, pe șantiere sau pe drumurile înguste.

O a două cameră ca importanță este cea pentru mers cu spatele, montată în partea posterioară a camionului. Când este selectată treapta R a cutiei de viteze, imaginile de la această cameră sunt afișate automat pe ecranul sistemului multimedia.

VEZI ȘI: Test Volvo FH 500 I-Save: Economistul cu mușchi

Până la 6 alte camere video pot fi instalate pe un Volvo FM, pentru a îndeplini diversele cerințe ale șoferilor, companiilor de transport sau pentru a supraveghea diversele echipamente. Cablurile și un întrerupător digital pentru cameră sunt montate în cabină și pe șasiu din fabrică, ușurând operațiunile de intalarea și conectare a camerelor.

Ecranul central poate fi conectat cu până la 8 camere video, oferind o imagine completă de la una dintre camere sau o imagine înpărțită între două sau patru camere. Schimbarea modului de vedere se face prin atingerea ecranului sistemului multimedia, după modelul telefoanelor inteligente.

Din aceeași categorie...

Back to top button