IAATrailer

Noutățile Kässbohrer la IAA 2022

Kässbohrer este pregătită să prezinte noi produse inovatoare în cadrul IAA Transportation 2022, care va avea loc în perioada 20-25 septembrie, la Hanovra.

Ediția 2022 va aduce cea mai mare prezență a Kässbohrer din istoria IAA, cel mai mare târg de vehicule comerciale din lume. În Hala 27, standul E11, Kässbohrer va prezenta noi produse din gamele de transport intermodal și mărfuri generale, inclusiv seria Kässbohrer expert silo.

Noutățile Kässbohrer la IAA 2022

În zona deschisă K91, Kässbohrer va prezenta cele mai sigure și mai ușoare cisterne și silozuri. Produse reproiectate și îmbunătățite, precum silozuri basculabile și nebasculabile între 30 și 90 mc, cele mai sigure cisterne ADR și cisterne alimentare certificate ATP-IN se vor afla printre exponate.

În zona deschisă M49, Kässbohrer va expune vehicule pentru construcții și transporturi grele, inclusiv platforme direcționate hidraulic și basculante din aluminiu și oțel. Gama include modele eficiente cu sarcini utile mai mari, cea mai mare înălțime de încărcare și cea mai largă gamă de opțiuni.

VEZI ȘI: 10 mituri contrazise despre camioanele electrice cu baterii

Fondat în 1893, producătorul de semiremorci cu cea mai largă gamă din Europa dezvoltă continuu noi tehnologii care să îndeplinească nevoile clienților săi din peste 55 de țări, dar și să facă față schimbărilor din industrie.

”La IAA Transportation 2022, Käsbohrer va fi prezentă cu echipele sale naționale, pentru a servi nevoile clienților mai eficient, la nivel local”, a declarat İffet Türken, membru în consiliul de conducere al Kässbohrer.

Din aceeași categorie...

Back to top button