AutoȘtiri

Noutățile Suzuki la Salonul Auto de la Tokyo 2015

Suzuki Motor Corporation a anunțat ce modele va expune la Salonul Auto de la Tokyo, programat la începutul lunii noiembrie 2015.

Tema standului Suzuki este „Suzuki Next 100”. Suzuki va sărbători a 100-a aniversare în 2020, iar Salonul Auto de la Tokyo reprezintă ocazia perfectă pentru a prezenta modelele și tehnologiile pe care brandul le va dezvolta în următoarea perioadă pentru a marca acest eveniment.

O serie de concepte noi vor dezvălui ideile Suzuki despre ceea ce înseamnă plăcerea de a conduce. Printre conceptele care vor fi expuse la Tokyo se numără și Ignis, care arată intenția Suzuki de a reveni pe piață cu un crossover compact, Mighty Deck, care oferă un nou tip de distracție în segmentul mini sau Hustler Scoot, un scooter care amplifică plăcerea de a te deplasa pe două roți. La standul Suzuki vor fi expuse și noile modele lansate, inclusiv Vitara/Escudo pentru piața din Japonia), dar și noul Baleno, prezentat la Salonul Auto de la Frankfurt. De asemenea, Suzuki va expune și cele mai noi tehnologii și motoare dezvoltate.

Noutățile Suzuki la Salonul Auto de la Tokyo 2015

Conceptul Mighty Deck – utilitate mai mare în segmentul mini
Conceptul Mighty Deck este un concept „urban/outdoor” care oferă libertatea de mișcare între situații contrastante: oraș și natură sau muncă și distracție. Chiar dacă modelul este unul din clasa mini, plafonul din pânză și portbagajul deschis îi conferă utilități diverse, și este dedicat persoanelor cu un stil de viață plin de aventuri și care vor să evadeze din cotidian.

Air Triser – un minivan compact
Conceptul Air Triser redefinește segmentul de minivan compact, spațiul din interior și modul inteligent în care pot fi configurate scaunele, oferind senzația unui lounge privat. Atunci când Air Triser este parcat, scaunele pot fi configurate în modul de relaxare (cu scaunele față în față), sau în modul lounge (când scaunele formează o canapea în formă de U). Pasagerii se pot bucura de conținutul media de pe smartphone pe un display mare poziționat pentru a oferi o vizionare perfectă. Faptul că Air Triser oferă pasagerilor numeroase modalități de relaxare, inclusiv în momentul staționării, este o noutate în segmentul minivan-urilor compacte

Suzuki Ignis – noul crossover compact
Ignis arată cum un model compact poate să fie util atât în deplasările de zi cu zi din oraș, cât și în activitățiile programate în weekend. Configurația noului model este ideală atât pentru deplasările cotidiene, dar oferă o deplasare în siguranță pe drumuri de macadam și pe zăpadă, permițând astfel șoferului și pasagerilor să se bucure de o experiență inedită și în cazul ieșirilor în aer liber din weekend. Un design compact și un interior extrem de practic definesc modelul Ignis și îi oferă un statut unic în rândul crossoverelor compacte. Ignis are la bază conceptul IM4, prezentat la Geneva în 2014.

Ignis-Trail Concept: o plăcere și mai mare la condus
Ignis-Trail Concept extinde conceptul de versatilitate urbană și outdoor, oferind un comportament excelent pe drumuri de macadam. Jantele mari și pasajele roților mai proeminente sunt incluse în pachetul de design care fac din Ignis-Trail Concept vehiculul ideal pentru petrecerea timpului liber.

Suzuki Baleno – un hatchback dezvoltat de expertul în mașini compacte
Când Suzuki și-a propus să creeze un hatchback diferit de orice fusese creat până atunci, și-a stabilit un obiectiv clar – să nu facă niciun compromis. Rezultatul este Suzuki Baleno, ce combină armonios un desgn fluid, performanțe excelente obținute datorită tehnologiilor avansate de care beneficiază, dar și dotări inteligente. Pentru a crea un nou hatchback, plăcut de condus și adaptat exigențelor actuale ale clienților, Suzuki și-a dorit să ducă ideea de mașină compactă la cel mai înalt nivel. Prin limbajul de design “Liquid Flow”, interiorul spațios și propulsoarele eficiente – alături de platforma de nouă generație – Baleno oferă stil, utilitate, manevrabilitate, performanțe dinamice și un consum eficient de combustibil. Modelul oferă însă, în plus, și confort, inclusiv pe distanțe lungi, adulții beneficiind de un spațiu suficient atât în față cât și în spate, dar și de un spațiu generos pentru bagaje. Baleno va fi comercializat în Europa începând din primăvara 2016.

Suzuki Vitara/Escudo
Modelul Vitara se remarcă prin numeroasele posibilități de personalizare, pachetele Urban și Rudge de design exterior – interior, motorizări economice Euro 6 pe benzină și diesel, disponibile atât cu transmisie automată, cât și manuală, plus o serie de echipamente de siguranță disponibile încă din standard cum ar fi airbag-uri frontale, airbag-uri laterale, airbag genunchi, ABS + EBD, ESP®, sistem de monitorizare a presiunii în pneuri sau funcţie de asistare la frânare.

Hustler Scoot – redefiniția plăcerii de a conduce un scooter
Conceptul Hustler Scoot redefinește plăcerea de a merge pe scooter în oraș. Cu un motor de 50 cmc și suficient spațiu pentru bagaje. Hustler Scoot este alegerea ideală pentru deplasările urbane. Compartimentul suplimentar de bagaje poate fi scos cu ușurință, permițând astfel și transportarea unor obiecte mai lungi, cum ar fi o rachetă de tenis de exemplu. Hustler Scoot are aceeași personalitate îndrăzneață ca și automobilul Hustler și vine în aceeași culoare pop-art.

Moto concept GSX
Conceptul GSX simbolizează înalta performanță disponibilă pe toată gama GSX comercializată în prezent de Suzuki. Acest concept evocă spiritul unei motociclete sportive și prevede viitorul mărcii în ceea ce privește construcția de motociclete.

Din aceeași categorie...

Back to top button