Trailer

NUFAM 2023: KRONE își prezintă noile produse și servicii

KRONE va prezenta la expoziția NUFAM 2023 din Karlsruhe (21-24 septembrie) o gamă largă de produse și servicii, de la noile anvelope pentru remorci la soluții telematice inteligente.

KRONE se prezintă la NUFAM 2023 cu numeroase propuneri. La standul C109 din Hala 1, în centrul atenției va fi o semiremorcă Mega Liner complet echipată pentru clientul  OK Kurier Oberrhein din Offenburg. Pentru securizarea mărfii, Mega Liner are și 13 perechi de inele de arimare și un opritor pentru paleți.

NUFAM 2023: KRONE își prezintă noile produse și servicii

Caracteristica specială este prelata printată în întregime cu un peisaj deluros din Baden, pentru a reflecta logoul companiei și mottoul ”regional. Baden. good” într-o manieră sustenabilă. Fondată în 2009, compania OK Oberrhein Kurier GmbH este specializată în transporturi de bunuri sensibile, livrări just-in-time și cerințe de transport ieșite din standard.

Tot la NUFAM, Krone va prezenta pentru prima dată la un târg noua generație de anvelope ”KRONE Trusted Tire Comfort”. Noile anvelope Krone pentru remorci au o capacitate de încărcare de 5 tone și oferă un avantaj de cost de până la 35%.

VEZI ȘI: Speedline Truck prezintă gama de jante din aluminiu pentru camioane la NUFAM 2023

O altă inovație prezentată la expoziție este KRONE Smart Assistant, care face parte din echipamentul standard din august 2023. Cu acest serviciu inteligent, starea curentă a remorcii poate fi înregistrată și transmisă oriunde prin intermediul unui cod QR și a unui smartphone. Astfel, managerii de flotă vor avea întotdeauna o privire de ansamblu asupra pregătirii flotei pentru operațiuni.

Un alt punct de interes la NUFAM va fi pachetul extins de servicii KRONE 360° Trailer Service. Un exemplu este magazinul online KRONE Spare Parts, unde pot fi comandate aproximativ 70.000 de repere. Numeroase servicii ingenioase acompaniază remorcile KRONE pen întreaga durată de viață, de la marca de piese de schimb accesibile ”Krone Trusted” la sistemul modular ”Fair Care” pentru întreținere și reparații și până la rețeaua de peste 700 de parteneri de service din 14 țări europene.

Din aceeași categorie...

Back to top button