EconomicȘtiri

Christian Tour a achiziționat zece autocare Neoplan

Christian Tour, unul dintre cei mai importanți tour operatori români și-a mărit flota cu zece autocare noi marca Neoplan, valoarea investiției fiind de trei milioane de euro.

Noua flotă include două modele de top ale gamei de autocare Neoplan – Cityliner și Tourliner, ultimul dintre ele obținând, anul trecut, premiul IBC pentru confort.

Foarte moderne, confortabile și echipate pentru a îndeplini cele mai înalte standarde ale clienților săi, autocarele Neoplan sunt dotate cu transmisie automată, scaune premium pentru pasageri, sistem Wi-Fi, prize de alimentare de 220V, monitoare LCD.

Christian Tour a achiziționat zece autocare Neoplan

Elementele de designul interior exclusiv ale autocarelor este fabricat din materiale de calitate superioară.

Pentru o călătorie foarte confortabilă, autocarele sunt echipate cu sisteme de asistență pentru șofer, cum ar fi: sistem de asistență la schimbarea benzii de mers (LGS), asistență la frânarea de urgență (EBA), program electronic pentru stabilitate pe șosea (ESP), Cruise Control, sistem navigație MAN Multimedia Coach (MMC).

[pullquote align=”full” cite=”Miloš Vujanović, CEO al MHS Truck & Bus Group – MAN România” link=”” color=”#ff0000″ class=”” size=”14″]Această livrare importantă marchează un început bun pentru MHS Truck & Bus Group, care a demarat un proces puternic de reintroducere, pe piața românească, a vânzărilor de autobuze și autocare. România are un potențial mare în ceea ce privește vânzarea de autocare, deoarece există o cerere imediată de câteva sute. Ținând cont de nevoile clienților noștri, vom mări departamentul dedicat vânzărilor de autobuze și autocare. Suntem încântați că am devenit partenerul de afaceri al Christian Tour, unul dintre cei mai importanți tour operatori români și dorim să le oferim întreaga noastră susținere.[/pullquote]

Christian Tour a ales autocarele Neoplan pentru Memento Bus, divizia de transport Christian Tour Group, nu numai pentru calitatea lor superioară, ci și pentru costul lor de întreținere scăzut.

[pullquote align=”full” cite=”Marius Pandel, CEO Christian Tour Group” link=”” color=”#ff0000″ class=”” size=”14″]Unul dintre motivele achiziției noilor autocarelor Neoplan, în afara calității superioare, a fost costul de operare redus. Pe de o parte vorbim de un consum de carburant mai mic, acesta reprezentând şi cea mai însemnată componentă a costului pe km, iar pe de altă parte nu trebuie neglijate tarifele mai bune la taxele de utilizare a infrastructurii rutiere pentru vehicule Euro 6 în anumite ţări europene.[/pullquote]

Vehiculele vor fi operate în special pe cursele lungi, însă vor putea fi utilizate pe toate destinaţiile tour-operatorului român, în funcţie de necesităţi.

Christian Tour este unul dintre cei mai mari, importanți și experimentați tour operatori din Romania, fiind activ la nivel european. In afară de România, grupul deține reprezentanțe și in țări precum Marea Britanie, Spania, Grecia, Polonia, Serbia, Ungaria, Moldova.

https://www.infotrucker.ro/wp-content/uploads/2015/10/infotrucker_octombrie2015.pdf sau intră pe ISSUU

Urmărește #infotrucker pe FacebookInstagramTwitterYouTube

 

Din aceeași categorie...

Back to top button