Trailer

O nouă axă de dimensiuni compacte disponibilă pe semiremorcile de volum Krone

Germanii de la Krone au anunțat în premieră la Hanovra în toamna lui 2018, faptul că o nouă axă de dimensiuni compacte este disponibilă pe semiremorcile de volum.

Producătorul german a dezvoltat o nouă axă de dimensiuni compacte pentru semiremorcile de volum din gama Mega. Krone spune că noua axă a fost dezvoltată plecând de la cea disponibilă în prezent pe gama profesională din segment.

O nouă axă de dimensiuni compacte disponibilă pe semiremorcile de volum Krone

În cazul semiremorcilor Profi, aceasta și-a dovedit caracteristicile mai bune, motiv pentru care a fost adaptată și pentru semiremorcile din gama Mega.

VEZI ȘI: Kässbohrer a dezvoltat o versiune electro-hidraulică a semiremorcii Ecotrans

Reprezentanții Krone spun că noul produs are o durată de viață mai mare și este mai compactă comparativ cu vechea generație utilizată până în prezent. Cilindrul de frână a fost bine „ascuns” și este protejat de șasiu, iar producătorul german spune că noua axă are nevoie de timpi mai mici de mentenanță.

Altfel spus, cu cât timpul de mentenanță scade, cu atât scad și costurile de operare, dar și cele cauzate de „imobilizarea” vehiculului. Noua axă poate fi instalată și pe vechile semiremorci din gama Mega Liner și, bineînțeles, Profi Liner, că doar de acolo este derivat noul produs.

La final, Krone adaugă și faptul că noua axă este cu 30 de kilograme mai ușoară, ceea ce înseamnă că sarcina autorizată va crește și ea.

Din aceeași categorie...

Back to top button