O noua facilitate introdusa de Bursa Transport

CEMT 2015

Din 21 ianuarie 2015, la schimbul de marfuri postate ce are loc intre BursaTransport, cunoscuta in afara Romaniei ca 123cargo, si Teleroute se adauga si schimbul de marfuri cu Cargo.LT pe rute selectate in interesul comun al membrilor tuturor burselor implicate, in baza unui protocol incheiat intre grupul Wolters Kluwer Transport Services, din care fac parte BursaTransport si Cargo.LT, bursa lituaniana de transport.

Inainte de demararea acestui proiect, Teleroute, CargoLT si BursaTransport (123cargo) si-au omogenizat masurile de securitate si practicile in domeniul sigurantei in scopul diminuarii posibilitatii de frauda. In acest sens, cele trei burse administreaza in prezent o lista neagra de companii de transport. Astfel, odata eliminata din lista membrilor intr-una din burse, o companie nu mai poate accesa nici celelalte doua burse.

O noua facilitate introdusa de Bursa Transport

In BursaTransport, atat marfurile importate din bursa lituaniana, cat si cele din Teleroute sunt marcate cu un semn distinctiv care ajuta la identificarea mai rapida a sursei lor. Pentru identificarea interlocutorilor care vad marfurile in celelalte burse, cele trei entitati le ofera membrilor lor posibilitatea de a cauta in directorul propriu de companii si membri ai celorlalte burse implicate in schimbul de anunturi de marfuri disponibile.

Prin exportul reciproc de marfuri postate intre Teleroute si BursaTransport (123cargo) pe de o parte, si Cargo.LT pe cealalta parte, posibilitatile tuturor utilizatorilor acestor burse sa incheie contracte de transport sunt crescute semnificativ.

Follow #infotrucker