ȘtiriTrailer

O nouă generație de semiremorci Kässbohrer dezvoltată pentru transportul autovehiculelor

O nouă generație de semiremorci Kässbohrer destinată transportul autovehiculelor a fost prezentată în toamna lui 2018 la IAA în Hanovra.

Producătorul specializat în semiremorci a ales să expună o nouă generație de semiremorci destinată transportul autovehiculelor.

O nouă generație de semiremorci Kässbohrer dezvoltată pentru transportul autovehiculelor

În ultimii ani, transportul acestori tipuri de produse a explodat masiv, piața auto fiind într-o continuă creștere. Iar acest lucru i-a determinat și pe dezvoltatorii din zona de transport să ofere soluții mult mai moderne care să facă față noilor cerințe.

În cadrul IAA, Kässbohrer a prezentat noua semiremorcă Capitan. Aceasta este una închisă și este bazată pe gama Ecotrans, iar conform producătorului poate suporta și încărcături cu un volum mai mare, asemeni SUV-urilor.

Kässbohrer vine acum atât cu semiremorci simple, cât și cu sistem articulate, ambele închise. Siguranța în timpul transportului a fost una dintre caracteristicile pe care producătorul le-a luat în considerare, ținând cont de valoarea mare a bunurilor care ajung pe o astfel de platformă.

VEZI ȘI: Smart Trailer Check, software-ul ce-ți permite verificarea semiremorcii în timp real

Mai mult versiunea Ecomode a fost îmbunătățită și acum poate fi folosită cu ușurință pentru transportul vehiculelor unicat, a vehiculelor istorice de mare valoare și a prototipurilor destinate show-urilor auto.

Oficialii Kässbohrer spun că vor continua să investească în sistemele oferite pentru a-și menține titulatura de producător care oferă cele mai sigure și cele mai economice platforme de transport pentru vehicule rutiere.

De asemenea, Kässbohrer pune accent și pe ușurința cu care șoferul operează noile platforme, iar o serie de sisteme gândite special pentru acest lucru vor primi îmbunătățiri în perioada următoare.

Din aceeași categorie...

Back to top button