Camioane

O nouă masă disponibilă din fabrică pe modelele Renault Trucks T Evo

Noua gamă Renault Trucks T Evo poate fi echipată cu o masă multifuncțională, ce poate fi utilizată în nu mai puțin de șase poziții în cabină.

Când Renault Trucks a prezentat seriile T și T High Evolution, o inovație a producătorului francez a trecut aproape neobservată. Este vorba despre o masă foarte interesantă, care poate fi comandată din fabrică pe modelele Renault T pentru transport internațional.

O nouă masă disponibilă din fabrică pe modelele Renault Trucks T Evo

Masa este atașată de un suport pivotant fixat în partea centrală a bordului și poate fi trasă și folosită în diferite părți ale cabinei. În poziția de bază, masa este strânsă în fața scaunului pasagerului, neîmpiedicând nici accesul, nici folosirea etajerei din centrul bordului.

VEZI ȘI: Specificațiile noului motor DE13 Turbo Compound de la Renault Trucks

Masa poate fi folosită de pe scaunul pasagerului (atât cu fața spre înainte, cât și rotit spre centrul cabinei), de pe pat și chiar de pe scaunul șoferului. Astfel, ea este utilă atât în timpul mersului, dar mai ales al pauzelor.

În plus, masa poate fi scoasă în orice moment și stocată în altă parte, de exemplu sub pat. Dimensiunea tăbliei este de 42 x 30 cm. Primele imagini au fost publicate de blogul TRUCK UP, specializat în știri despre Renault Trucks.

Din aceeași categorie...

Back to top button