Utilitare ușoare

O nouă motorizare pe benzină disponibilă pe Opel Combo Life

Începând de acum, clienții vor putea comanda pe noul Opel Combo Life o nouă motorizare pe benzină cu trei cilindri de 1.2 litri și turbină.

Motorul pe benzină dezvoltă 130 de cai putere și 230 Nm începând cu 1.750 rpm. Tot o noutate în gama Opel Combo Life o reprezintă și introducerea transmisiei automate cu opt rapoarte. Aceasta va fi oferită la pachet cu motorul pe benzină mai sus menționat.

O nouă motorizare pe benzină disponibilă pe Opel Combo Life

În aceste condiții, Opel Combo Life echipat cu motorul de 1.2 litri de 130 de cai și cutia automată va putea accelera de la 0 la 100 km/h în 12.3 secunde, în timp ce viteza maximă anunțată de constructorul german se va opri în dreptul valorii de 186 km/h. Un alt lucru interesant este acela că motorizarea oferită de Opel respectă deja viitoarele norme de poluare Euro 6d.

Pentru realizarea acestui lucru, inginerii Opel au optat pentru introducerea unui filtru de particule.

În plus, consumul mediu anunțat de producătorul german pentru această variantă de motorizare este de 5.3-5.6 litri/100 de kilometri, valoare calculată confom noului standard WLTP, dar transformată într-o valoare NEDC pentru ca o posibilă comparație cu alte modele mai vechi de pe piață să poată fi realizată.

Odată cu introducerea acestei versiuni, Opel oferă pe Combo Life un pachet extins de dotări.

VEZI ȘI: Mammoet a anunțat cumpărarea companei britanice ALE

Pe listă, nemții au trecut următoarele: scaune reglabile pe șase direcții, o cotieră integrată, un ecran central tactil cu sistem de infotainment companibil cu Apple CarPlay și Android Auto, volan îmbrăcat în piele și încălzit și sistem de aer condiționat.

De asemenea, nemții vin și cu un pachet generos de dotări de siguranță.

Pe lista sistemele, Opel a bifat următoarele: cruise control automat cu limită de viteză, sistem de frânare de urgență cu funcție capabilă să detecteze pietonii, asistent la pornirea în rampă, asistent la schimbarea benzii de rulare, sistem pentru monitorizarea stării de oboseală a șoferului și sistem pentru identificarea semnelor de circulație.

Pe piața din Germania, prețul de pornire pentru noua versiune Opel Combo Life este de 27.200 de euro și va fi disponibil cu nivelul de echipare Edition.

Din aceeași categorie...

Back to top button