O nouă parcare pentru camioane construită în portul Lübeck

O nouă parcare pentru camioane construită în portul Lübeck
Finalizată în această vară, noua parcare pentru camioane din Lübeck permite șoferilor de camion să facă schimbul săptămânal mai ușor.

Construită de compania Lübecker Hafen-Gesellschaft (LHG), noua parcare pentru camioane de lângă Skandinavienkai, cel mai mare terminal din portul Lübeck, oferă noi servicii șoferilor de camion.

O nouă parcare pentru camioane construită în portul Lübeck

Noua parcare are o suprafață de 25.000 metri pătrați și oferă posibilitatea șoferilor de camion să vină cu mașinile personale pe care le și pot lasă în zonă, atunci când pleacă în cursă.

VEZI ȘI: DHL și Kühne+Nagel se vor ocupa de transportul vaccinului anti-COVID în Germania

Parcarea pentru camioane beneficiază de toate dotările de siguranță și se află foarte aproape de port și de intrarea în terminalul  Skandinavienkai, ceea ce permite șoferilor să facă schimbul săptămânal mai ușor.

Lucrările la noua parcare pentru camioane au început la sfârșitul anului 2019, iar planurile de dezvoltare mai includ și două stații de alimentare cu carburant pentru camioane, dintre care una pentru alimentare cu LNG, și una de alimentare a autoturismelor.

Din 2012, în zonă există o parcare de aproximativ 37.000 metri pătrați, dar care devenise neîncăpătoare pentru toate activitățile din port și terminalul Skandinavienkai, mai ales că transportul de mărfuri spre zona Baltică și Rusia a crescut.

Follow #infotrucker