Știri

O nouă parcare securizată pentru camioane în Italia

La 1 septembrie 2016, Autobrennero a deschis o nouă parcare securizată pentru camioane ce are o suprafață totală de peste 40 mii de metri pătrați.

Noua parcare securizată pentru camioane de pe autostrada A22 are o suprafață de 40 de mii de metri pătrați și dispune de 96 de locuri de parcare pentru camioane, fiind situată aproape de ieșirea din Rovereto Sud. În plus față de spațiul de parcare, zona are două anexe de clădiri cu toalete și dușuri, precum și o zonă cu automate pentru băuturi răcoritoare și alimente.

Zona este păzită cu ajutorul unui sistem de supraveghere video, care permite accesul numai vehiculele grele și citește plăcuța de înmatriculare a vehiculului la intrare și la ieșire, fapt ce permite informarea în timp real a numărului de locuri de parcare ocupate și disponibile.

O nouă parcare securizată pentru camioane în Italia

Aceste date sunt comunicate celor care călătoresc prin semne de autostradă variabile. În viitorul apropiat, zona va fi echipat cu opt prize electrice pentru reîncărcare sistemelor de refrigerare al camioanelor.

Această nouă parcare pentru camioane se adaugă celor existente care operează deja în Brenner, Bolzano Sud și Campogalliano Vest.

Urmărește #infotrucker pe Facebook, Instagram, Twitter, YouTube

 

Din aceeași categorie...

Back to top button