O noua serie din „Razboiul transportatorilor”

Canalul de televiziune HISTORY®, numarul 1 pe nisa de documentare din Romania, va transmite a doua serie din „Razboiul transportatorilor”.

Premiera seriei va avea loc in aceasta seara, la ora 22:00, si va aduna aceleasi personaje devenite populare in randul publicului din Romania, dar si noi transportatori – Chris si Robbie. Aflat la a doua serie pe History, “Razboiul transportatorilor” urmareste cativa antreprenori independenti care au descoperit ca pot face avere transportand articole de care carausii traditionali se feresc.

O noua serie din „Razboiul transportatorilor”

Fiecare episod patrunde in competitiva lume a acestor transportatori, care se lupta pentru sansa de a prelua cele mai problematice incarcaturi. Competitia incepe la uShip, cea mai mare casa de licitatii online pentru transportatori independenti. De la incarcaturile agabaritice la cele bizare, acestia vor transporta orice daca pretul e bun. Fie ca sunt incepatori sau experimentati, niciun transport nu e prea mare pentru acesti profesionisti. Marc, Jarrett, Jennifer, Roy si iubita lui pisica Muffy se intorc, alaturi de noii protagonisti Chris si Robbie. Chris e printre cei mai activi transportatori, iar avantajul lui este dat de camionul sau, alimentat cu ulei alimentar printr-un sistem inventat chiar de el.

Un promo al show-ului este disponibil pe YouTube, iar mai multe detalii despre aceasta serie pot fi gasite pe site-ul oficial al HISTORY Romania. HISTORY este principalul canal TV din portofoliul liderului de piata in distributia canalelor de entertainment, A+E Networks® UK. HISTORY a aderat la ARMA in februarie 2013 si, incepand cu aceasta luna, a lansat un feed de transmisie localizat, putand astfel asigura grile de programe, promo-uri si campanii de marketing personalizate pentru Romania. HISTORY este disponibil in ofertele Digi, Romtelecom (DTH), UPC si iNES IPTV.

Follow #infotrucker