CarburantiȘtiri

O nouă stație de alimentare cu gaz natural lichefiat a fost inaugurată în sudul Italiei

Compania Papa Group a inaugurat o nouă stație de alimentare cu gaz natural lichefiat și gaz natural comprimat.

Noua stație se află în San Vitaliano, în apropiere de Napoli în regiunea Campania, Italia.

O nouă stație de alimentare cu gaz natural lichefiat a fost inaugurată în sudul Italiei

Papa Group se află pe piață de mai bine de 50 de ani și gestionează 3 astfel de stații de alimentare din regiunea Campania. Noua stație deschisă de italieni se află în apropiere de intersecția cu Nola, în zona de întâlnire a austostrăzilor A30 și A16.

VEZI ȘI: IVECO Stralis NP alimentat cu LNG a intrat în flota Containerships

În acest moment, reprezentanții grupului Papa spun că stația este pregătită să mai primească încă o nouă pompă pentru gaz natural comprimat și gaz natural lichefiat. Stația va include și o serie de zone de servicii și se întinde pe o suprafață de 600 de metri pătrați.

„Noua stație reprezintă un nou punct de referință pentru toate generațiile noi de camioane care funcționează cu metan. În zilele de azi, marile companii, mai ales cele din nord, trec la o flotă de camioane care folosesc metanul (în diferite forme) drept carburant pentru propulsie. Acestea oferă emisii și consum mai mici”, a declarat Giovanii Papa, patronul companiei.

Odată cu inaugurarea acestei noi stații, Iveco a decis să facă un eveniment conex pentru livrarea a șase camioane Stralis AS440S46T LNG către compania Autotrasporti Pellini. Comanda a fost plasată la finalul anului trecut, iar cele șase camioane sunt pregătite să intre în flota italienilor.

Conform reprezentanților Autotrasporti Pellini, aproximativ 15% din flota pe care o dețin cuprinde camioane echipate cu sisteme care funcționează cu gaz natural comprimat sau lichefiat. Toate acestea fac parte din gama IVECO.

Din aceeași categorie...

Back to top button